banner249

Başer, "Gösterişe yer yok!"

Denizli'de AK Parti Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer, seçim çalışmaları sırasında yaptığı açıklamada, makam otomobili kullanmayacağını ve gereksiz tüm harcamaları sıfırlayacağını söyledi.

Başer, "Gösterişe yer yok!"
banner240

Sevindik Mahallesi'nde gençlerle bir araya gelen Başer, Merkezefendi Belediyesi'nin kendisi için bir makam değil hizmet mevkii olduğunu vurguladı. Göreve geldiği 1 Nisan'dan itibaren makam otomobili kullanmayacağını belirten Başer, "Ben hizmet etmeye geliyorum, milletin parasını gösterişe çarçur etmeye değil. Allahıma çok şükür ki bu kardeşinizin ne paraya ne makama ihtiyacı var. Tek derdimiz, ortak paydamız Merkezefendi, Denizli, Türkiye! Vatana, millete hizmet etmek" dedi.
Başer'in bu sözleri gençler tarafından alkışlarla karşılandı.

GEREKSİZ HARCAMALARA SON
Başer, Merkezefendi Belediyesi'nin bütçesinden makam otomobili bütçesinin çıkarılacağını ve gereksiz tüm harcamaların sıfırlanacağını kaydetti. "Belediyenin her kuruşu gerçek sahipleri yani Merkezefendi ilçesi sakinleri için harcanacak" diyen Başer, "Yetenekli her gencin elinden tutarak Merkezefendi Belediyesi olarak onlara destek olacağız. Makam otomobili gibi ve ileride açıklayacağım pek çok israfa harcanan paranın bir kısmını da yetenekli gençlerimizin dünya çapında tanınırlığını sağlamak için çaba sarf edeceğiz" şeklinde konuştu.

FIRAT YILMAZ ÇAKIROĞLU'NU ANMA
Yoğun seçim çalışmaları arasında şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nu da unutmayan Başer, sosyal medya hesabından Çakıroğlu'nun anıtı başında çekilmiş bir fotoğraf paylaştı. "Tarih okurken tarih yazan yiğit, 9 yıl önce Ege Üniversitesi'nde PKK'lı teröristler tarafından katledilen Fatih Yılmaz Çakıroğlu'nu ölüm yıldönümünde rahmet ve minnetle anıyorum. Mekanın cennet olsun şehidim" ifadelerini kullanan Başer, şehitlere vefa borcunu her zaman hatırlayacağını gösterdi.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER