banner249

Ertemur'dan ‘Derman Belediyeciliği’ müjdesi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ali Rıza Ertemur, saha çalışmalarını sürdürürken Halk Caddesi esnafı ile bir araya geldi. Yıllardır su baskınları ve ekonomik zorluklarla boğuşan esnafın dertlerini dinleyen Ertemur, "31 Mart'ta göreve gelmemizin ardından esnafımıza vereceğimiz desteklerle emeğinin karşılığını alan insanlarımız mutlu olacaklar" dedi.

Ertemur'dan ‘Derman Belediyeciliği’ müjdesi
banner240

Esnafın, mevcut belediye yönetiminin ilgisizliğinden ve ekonomik sıkıntılardan yakındığını belirten Ertemur, Pamukkale'nin temel direklerinin üretim, ticaret ve turizm olduğunu vurguladı. Ertemur, "Dünyanın incisi dediğimiz Pamukkale'de esnafımızın hali çok kötü. Mevcut hükümetin ekonomi politikaları yüzünden girdi maliyetleri ile başa çıkamayan esnafımız kazanamıyor. Ziyaretlerimizde bırakın evine ekmek parası götürmeyi, kirasını, faturalarını bile ödeyemediklerini dile getirdiler" diye konuştu.

Ertemur, Pamukkale'de "derman belediyeciliği"nin temel prensiplerini şöyle sıraladı,

Esnaf Destek Paketleri: Esnafın rahat nefes alması için özel destek paketleri hazırlanacak.

Üretim Modeli: Maliyeti düşen ürünlerle halkın alım gücü artacak ve esnafın ticareti canlanacak.

Su Baskını Sorunu: Yağmur yağdığında yaşanan su baskınları sorunu kalıcı olarak çözülecek.

Yol ve Kaldırım Sorunu: Bakımsız yollar ve kaldırımlar onarılarak esnafın ve vatandaşların rahatı sağlanacak.

Ertemur, "Belediye vatandaşını da esnafını da çiftçisini de düşünmek zorunda. Pamukkale Belediyesi’nin mevcut yönetimi ve mensup olduğu anlayış bundan çok uzak. Onlar rantın peşinde, ceplerini doldurmanın peşinde. Esnafı düşünen yok. Halkı düşünen yok. Bizim önceliğimiz ise her zaman halk olacak. Pamukkale'miz 2024 yılında yolla, kaldırımla, su baskını ile uğraşmak zorunda kalmayacak" dedi.

Esnaf ziyaretleri sırasında Ertemur'a yoğun ilgi gösterildi. Esnaflar, Ertemur'un esnafa verdiği destek sözlerinden dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER