banner249

Dev yatırımlarla geliyoruz!

AK Parti'nin Pamukkale Belediye Başkan adayı Halil Pekdemir'in Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) açılışı, coşkulu bir şölene dönüştü. Yoğun katılımın olduğu törende konuşan Pekdemir, "Dev yatırımlarla yola devam" mesajını verdi.

Dev yatırımlarla geliyoruz!
banner240

Cumhur İttifakı'nın Pamukkale'deki Belediye Başkanlığı görevini devralmaya hazırlanan AK Parti'nin adayı Halil Pekdemir'in seçim çalışmalarını koordine edeceği SKM'nin açılışı büyük bir katılımla gerçekleşti. Cumhur İttifakı'nın Pamukkale'deki seçim merkezinin açılışı, parti kurmaylarının ve üyelerinin yoğun ilgisiyle coşkulu bir atmosferde gerçekleşti. Önceki gün Merkezefendi Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında olduğu gibi, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, bu kez Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir için seçim maratonuna ara vererek törene katıldı.

Pekdemir, konuşmasında İl Genel Meclisi Başkanlığı döneminde Denizli'nin dört bir yanında önemli çalışmalara imza attıklarını belirtti ve "O dönemde Denizli'de adım atmadık köy, belde bırakmadık. Özellikle kırsalda çok kıymetli eserlere imza attık. Geçmiş dönemdeki tecrübelerimizi de kullanarak, Pamukkale'de devralacağımız bayrağı çok daha yüksek noktalara taşıyacağız" dedi.

Pekdemir, Pamukkale'nin sıradan bir ilçe olmadığını vurgulayarak, "Pamukkale'miz tarımı, hayvancılığı, aromatik bitkileri, turizmi, sanayisi, doğal güzellikleriyle bambaşka bir ilçe. Biz her mahallemizin ihtiyacına özgü projeler üreteceğiz. Pamukkale'mizin tamamı için birbirinden büyük projelerimiz en ince detaylarıyla hazır" şeklinde konuştu.

AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir'in geçmişte Denizli'ye yaptığı hizmetler için teşekkür eden MHP Denizli İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, "Halil Pekdemir abimiz Denizli'ye öyle güzel hizmetlerde bulundu ki, kendisini anlatmamıza dahi gerek yok. Geçmiş tecrübesini de kullanarak Pamukkale'yi çok daha yukarılara taşıyacağına inanıyoruz" ifadelerini kullandı.

Başkan Adayı Halil Pekdemir ile geçmişte yakından çalıştığını ifade eden AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör ise, "Halil Pekdemir Başkanımız şehrine gece gündüz demeden hizmet eder. Bu konuda çok cömert bir başkan. Dolayısıyla Pamukkaleli hemşehrilerimiz çok şanslı. Yeni dönemde Pamukkale'mizin güzelliğine güzellik katacağına inanıyoruz" dedi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, "Hizmet dönemlerimiz boyunca Pamukkale'mizi bambaşka bir ilçe görünümüne kavuşturduk. Hiçbir zaman hemşehrilerimiz ve mahallelerimiz arasında ayrım yapmadık. Her bir mahallemizde ne ihtiyacımız varsa onu karşıladık. İlçemizi altyapısıyla, üst yapısıyla, yeşil alanıyla hak ettiği yere getirdik. İnşallah yeni hizmet dönemimizde de Halil Pekdemir Başkanımızla birlikte Pamukkale'mize hizmet etmeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER