banner249

Süt üreticilerine yem desteği!

Kırsal Kalkınma Eylem Planı ile günlük çiftçilere 100 ton gübre desteğinde bulunan Merkezefendi Belediyesi, süt ürünlerine de 100 ton yem desteği sağlıyor.

Süt üreticilerine yem desteği!
banner240

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Bizler her zaman çiftçinin ve üreticinin yanındaydı, olmaya da devam ediyor. Siz üretin, kazanın ve mutlu olun diye her zaman destek olacağız” dedi. Daha önce özgüre yönelik Kırsal Kalkınma Eylem Planı'nda birçok kez fide, küçükbaş hayvan ve gübre desteğinde bulunan Merkezefendi Belediyesi, bu kez süt üreticilerine 100 tonluk yem desteğinde bulundu. Merkezefendi'de ikamet eden, işletmede en fazla 10 büyükbaş hayvanı olan, işletme kayıt belgesine sahip olan, Aşağışamlı Mahallesi'nde düzenlenen programda yemlerini teslim aldılar. En fazla üç hayvanın desteklendiği proje ile hayvan başına 200 kilogram süt yemi verildi.

“ÜRETİME VE ÜRETİCİYE HER ZAMAN DESTEK OLACAĞIZ”

Sosyal belediyecilik anlayışı ile beş yıldır Merkezefendi'ye hizmet anlayışı ile mutluluğunu ve gururunu yaşadıklarını söyleyen Başkan Doğan, “Merkezefendi ilçemizin hem hayvancılık hem de üretimde söz sahibi bir ilçe olması için sizlerin gayretleri ve bizlerin destekleri ile başarı ulaşmak istiyoruz. Özetle ekonomik sıkıntılardan ve artan maliyetlerden dolayı üreticimiz çiftçilerimiz de esnafımızın da büyük gücü çekiyor. Bizler de bu noktada sizlere nefeslerimiz olmak için çalışıyoruz. Sizlerin ürettiği demek bu güzelim ilçenin gelişmeleri demek. Bizler hem Merkezefendi Halk Sütü'ne ücretsiz ulaştırıyoruz hem aile bütçesine destek sağlar hem de yerel üreticilerden alarak onlardan da destekte bulunuruz. Bu anlayışlarla her zaman devam etmektedir. Üreticiye ve üretime her zaman destek oluyoruz” diye konuştu.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER