banner249

Aktepe’de taziye evi kuruldu!

Denizli Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların acı günlerinde daha rahat bir ortamda taziye dileklerini kabul edebilmeleri için Aktepe Mahallesi'nde ikinci taziye evini hizmete açtı.

Aktepe’de taziye evi kuruldu!
banner240

Aktepe Mahallesi'nde bulunan Denizli Büyükşehir Belediyesi Aktepe Taziye Evi'nin açılışına Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, belediye genel sekreter yardımcıları, AK Parti ve MHP Denizli il başkanları, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. Açılış programı Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Başkan Zolan, burada yaptığı konuşmada, vatandaşların acılı günlerinde başsağlığı ziyaretlerini daha rahat yapabilmeleri için böyle bir taziye evi hizmete aldıklarını belirtti.

Başkan Zolan, "Geçen hafta Kayıhan Mahallemizde taziye evimizin açılışını yapmıştık, bugün de Aktepe ve çevresine hitap edecek taziye evimizin açılışını gerçekleştiriyoruz. Buranın ana işlevi taziye evi olacak ancak uygunluk durumuna göre isteyen vatandaşlarımızın Mevlid-i Şerif gibi organizasyonlarına da ev sahipliği yapabilecek. Sadece taziye evi değil, eğitim ve kurs gibi etkinlikler için de kullanılacak. Hayırlı olsun inşallah" dedi.

Aktepe Mahallesi'nde bulunan taziye evi, 276 metrekarelik bir kapalı alana sahip. İçerisinde taziye salonu, mescit, mutfak, ofis, teras ve abdesthane bulunuyor. Cenaze sahipleri taziyelerini kabul edebileceği gibi sosyal tesiste hayır veya taziye yemekleri de verilebilecek.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER