banner249

Berberoğlu, “Karakurt ve Goncalı da tamam”

Denizli’de seçim çalışmalarına yoğun olarak devam eden İYİ Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Türkay Berberoğlu, bir günde Karakurt ve Goncalı mahallerinde seçmenle buluştu. Berberoğlu, 31 Mart yerel seçiminde mahalle sakinlerinden destek istedi.

Berberoğlu, “Karakurt ve Goncalı da tamam”
banner240

Denizli’de yerel seçime sayılı günler kala kentin en büyük ilçesi Pamukkale’de, İYİ Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Veteriner Hekim Türkay Berberoğlu, bir günde Karakurt ve Goncalı mahallerinde seçmenle buluştu.

31 Mart yerel seçiminde mahalle sakinlerinin desteğini isteyen Belediye Başkan Adayı Berberoğlu, ilçenin altını üstüne getirmeye devam ediyor. Gittiği her mahallede, mahalle sakinlerinin yoğun ilgisiyle karşılandığına dikkat çeken Berberoğlu, “Seçim çalışmalarımıza ilçe merkezindeki mahalleler ve ilçeye bağlı çevre mahallelerde devam ediyoruz.

SABAH KARAKURT, ÖĞLEDEN SONRA GONCALI MAHALLESİNDE

Sabah Karakurt, öğleden sonra Goncalı Mahallesinde seçmenlerle buluştum. İki mahallemizde de ev ev ziyaretler yaparak seçmenin isteklerini dinledim, yerel seçimde destek istedim.

Üretici olan mahallelerimizle ilgili gerçekleştireceğimiz projelerimizi de anlattım. Hayvancılık ve çiftçilerimizle ilgili projelerimizle, yetkiyi aldığımızda neler yapacağımızı mahalle sakinlerimizle konuştuk. Destekleri ve sıcak karşılamalarından dolayı Karakurt ve Goncalı Mahallesi sakinlerine teşekkür ederim.

Mahalle sakinlerimizin bizlere olan ilgisi, samimi destekleri çalışmalarımızdaki heyecanı ve azmimizi bir kat daha artırdı. İyiler kazanacak. Pamukkale’nin güzelliğine güzelliği biz katacağız” dedi

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER