banner249

Pekdemir; “STK’lar ile omuz omuza çalışacağız” 

Cumhur İttifakı'nın AK Partili Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, esnaf ziyaretlerine yoğun bir şekilde devam ediyor. Vatandaşların ilgisi her geçen gün artarken, farklı toplumsal kesimlerden destek mesajları gelmeye devam ediyor.

Pekdemir; “STK’lar ile omuz omuza çalışacağız” 
banner240

Pekdemir, Kayalık Caddesi'nde gerçekleştirdiği esnaf ve vatandaşlarla buluşma etkinlikleri kapsamında, esnafın sıcak karşılamasıyla karşılaştı. Esnaflar, Pamukkale'nin AK Parti belediyeciliği döneminden memnuniyetlerini dile getirerek Pekdemir'e destek mesajlarını iletti.

Özellikle çocuk ve gençlere ayrı bir ilgi gösteren Pekdemir, mahalledeki çocuklara çeşitli hediyeler vererek onların yüzlerini güldürdü. Çocukların ve gençlerin gösterdiği sevgi, Pekdemir'i olumlu şekilde etkiledi. 

Pamukkale'yi gelecek nesillere emanet aldıklarının altını çizen Pekdemir, hizmetlerinin öncelikle onları gözeterek hayata geçirileceğini vurguladı. Kayalık Caddesi'ndeki ziyaretler sırasında Denizli Ticaret Borsası'nı da ziyaret eden Pekdemir, borsa çalışanları ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Tüm personelin görüşlerini titizlikle dinleyen Pekdemir, Denizli Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili ve yönetim kurulu üyelerinin ağırlamasından memnuniyet duyduğunu ifade etti.

Pekdemir, nazik kabulleri için Denizli Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek, "Bugüne kadar şehrimize hizmet etmek için farklı alanlarda bir araya geldik. İnşallah 1 Nisan'dan sonra da Pamukkalemizi tüm sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte daha ileriye taşımak için farklı görüşleri önemli birer fırsat olarak göreceğiz" şeklinde konuştu.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER