banner249

Sevgi Eli 18 yaşında

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin 14 Şubat 2006 Sevgililer Günü'nde kurduğu Sevgi Eli, ihtiyaç sahipleri ile hayırseverler arasında önemli bir köprü görevini üstleniyor. Bu yıl 18 yaşına giren Sevgi Eli, çaresizlerin umudu ve darda kalanların desteği olmaya devam ediyor.

Sevgi Eli 18 yaşında
banner240

Denizli merkez ve ilçelerinde faaliyet gösteren Sevgi Eli, başta kimsesiz ve maddi durumu zor olan vatandaşlar olmak üzere ihtiyaç sahiplerine gıda, kıyafet ve ev eşyası gibi yardımları ulaştırıyor. Ayrıca Sevgi Eli Mağazası aracılığıyla gelinlik ve damatlık gibi düğün hazırlıklarına destek sağlayarak, yuva kuracak çiftlere yardımcı oluyor. Bununla birlikte yangın gibi acil durumlarda eşyaları küle dönen ailelere de yardım eli uzatıyor, sokakta kalan ailelerin evlerini yenileyerek onların umut oluyor.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Sevgi Eli'nin kentin en büyük sevgi ve iyilik çalışması olduğunu vurgulayarak, 18 yıldır projeye katkı sunan tüm hayırseverlere teşekkür etti. Başkan Zolan, "Sevgi Eli, 'Bir elin verdiğini öbür el görmeyecek' anlayışıyla hareket ederek, ihtiyaç sahiplerine umut olmaya devam ediyor. Sevgi Eli'nin kurucusu önceki dönem Belediye Başkanımız ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci ile eşi Ayşen Zeybekci'ye ve tüm hayırseverlere Denizli halkı adına teşekkür ediyor, Sevgi Eli'ne nice başarılı yıllar diliyorum" dedi.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER