banner249

Nikfer’e sanayi sitesi sözü!

Cumhur İttifakı'nın Tavas Belediye Başkan Adayı Hüseyin İnamlık, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Mahalle mahalle gezip vatandaşlarla buluşan İnamlık, son olarak Nikfer Mahallesi Pazar Yeri esnafını ziyaret ederek onların taleplerini dinledi.

Nikfer’e sanayi sitesi sözü!
banner240

Ziyaret sırasında vatandaşların ilgisi ve olumlu tepkileri, İnamlık'ın projelerine duyulan güvenin bir göstergesi olarak değerlendiriliyor. Başkan adayı İnamlık, halkın beklentilerini göz önünde bulundurarak hayata geçirecekleri projeleri şekillendirdiklerini belirtti.

Nikfer Sanayi Sitesi ve üst yapısının yenilenmesi projelerinin de mahalle sakinlerinin önemli taleplerinden biri olduğunu dile getiren İnamlık, "Esnaflarımızın dün olduğu gibi bugün de yanındayız. Tavas'ı daha yaşanabilir bir yer haline getirmek için projelerimizi hayata geçireceğiz. Esnaflarımızın kazançlarının bereketli olması için elimizden geleni yapacağız" dedi.

İlçenin ekonomisine katkı sağlayan esnaflarla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını belirten İnamlık, güler yüzlü ve samimi sohbetleri için esnaflara teşekkür etti. İnamlık, vatandaşların desteğiyle Tavas'ı daha ileriye taşıyacaklarını ifade etti.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER