banner249

Başkan Atlı, 2 SKM birden açtı!

Babadağ Belediye Başkanı ve İYİ Parti Babadağ Belediye Başkan Adayı Ali Atlı, Babadağ ilçe merkezinde ve Kelleci Mahallesi'nde bulunan iki ayrı seçim koordinasyon merkezinin açılışını gerçekleştirdi. Her iki açılışa da Babadağlılar büyük ilgi gösterdi.

Başkan Atlı, 2 SKM birden açtı!
banner240

Ali Atlı'nın yanı sıra İYİ Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, İYİ Parti Denizli İl Başkanı Nihan Cihan Özden, Merkezefendi Belediye Başkan adayı Fatih Coşkun, İYİ Parti Babadağ İlçe Başkanı Mehmet Şimşek, meclis üyesi adayları, parti kadın ve gençlik kolları üyeleri ile birçok partili ve Babadağlı vatandaşlar açılışlarda hazır bulundu.

Açılış töreninde konuşan Başkan Ali Atlı, Babadağ Belediyesi'nin hizmet anlayışının vatandaş odaklı olduğunu vurgulayarak, "Hizmetlerimizde Babadağlıların her kesiminin ihtiyaçlarını göz önünde bulunduruyoruz. Babadağ Belediyesi olarak dar gelirli vatandaşlarımızdan, çiftçilerimize, köylülerimize ve diğer tüm dezavantajlı kesimlere maksimum seviyede hizmet sunuyoruz. Biz yeni bir hikaye yazmak için yola çıktık ve bu yolculuğun ilk adımını atıyoruz. Bu desteklerinden dolayı tüm Babadağlılara teşekkür ediyorum ve inşallah 1 Nisan sabahı güneşli bir Babadağ'da uyanacağız. İyiler kazanacak." şeklinde konuştu.

Açılışta söz alan İYİ Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Yasin Öztürk ise, yerel seçimlerin vatandaşlara doğrudan hizmet sunulan önemli bir alan olduğunu belirterek, adayların şahsi duruşunun ve çalışmalarının bu süreçte çok önemli olduğunu ifade etti. Öztürk, Ali Atlı'nın Babadağ'a yapmış olduğu hizmetleri takdirle karşıladıklarını ve Babadağ'ı daha da güzelleştirmek için ellerinden geleni yapacaklarını dile getirdi.

Açılışlar sonrasında seçim koordinasyon merkezlerinin resmi açılışı gerçekleştirilirken, aynı zamanda meclis üyesi adayları da tanıtıldı. İl Başkanı Nihan Cihan Özden ise, açılışlarda yaptığı konuşmada, temsil ettikleri hareketin cesur ve iyi olduğunu belirterek, Babadağlıların desteğiyle 1 Nisan'da Ali Atlı'nın tekrar başkan olacağına inandıklarını söyledi.

Kelleci Mahallesi'ndeki açılışta, hava şartlarının kötü olmasına rağmen mahalle sakinlerinin yoğun ilgisiyle karşılandı. Başkan Atlı, mahalle halkına hitaben yaptığı konuşmada, Babadağ'ın en örnek ve değerli mahallelerinden biri olan Kelleci Mahallesi'nde olmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek, Babadağ'ı daha güzel bir yer haline getirmek için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Açılışlar sonrasında, Başkan Atlı ve diğer parti temsilcileri mahalle sakinleriyle sohbet ederek, desteklerini dile getirdiler.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER