banner249

DTO Esnafın kalbine dokunuyor!

Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, odanın 8, 13, 14, 21 ve 23. meslek komitelerinin üyeleriyle bir araya gelerek sektörel gelişimlerle ilgili istişarelerde bulundu. Bu benzer sektörlerdeki komitelerin ortak değerlendirme toplantıları büyük ilgi gördü.

DTO Esnafın kalbine dokunuyor!
banner240

Başkan Erdoğan, toplantının başında yaptığı hoş geldiniz konuşmasında üyelere seslendi. Katılımcılara yoğun ilgilerinden dolayı teşekkür eden Erdoğan, komitelerin tamamının ramazan ayının öncesinde bir araya gelerek sektörleri istişare etme niyetinde olduklarını belirtti. Ayrıca, komite ve sektörlerin öneri, fikir ve eleştirilerini masaya yatırarak kaynaşmayı ve istişareyi sağlamayı hedeflediklerini vurguladı.

Toplantıda, DTO'nun projeleri, faaliyetleri ve hizmetlerinin yanı sıra ticari hayattaki güncel gelişmeler de ele alındı. Başkan Erdoğan, üyelerin daha fazla fuara katılımını sağlamak, farklı sektörlerde yeni sanayi siteleri kurmak ve yeni hizmet binalarını inşa etmek gibi öncelikli gündem maddelerini paylaştı.

Erdoğan, ayrıca DTO'nun üyelerine yönelik ücretsiz mesleki ve kişisel gelişim eğitimlerinin devam ettiğini ve Avrupa Birliği ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın destekleriyle önemli finansmanları Denizli'ye kazandırdıklarını belirtti. Pandemi döneminde ise iki bin altı yüz esnafı ziyaret ettiklerini ve üyelerle düzenli olarak anketler yapıp geri bildirim aldıklarını ifade etti.

Toplantının sonunda Başkan Erdoğan, katılımcı meslek komitelerinin üyelerinin görüşlerini alarak teşekkür etti. Erdoğan, birlikte olmanın gücünü vurgulayarak, iyi bir takım ve çalışkan bir ekip olduklarını belirtti.

DTO Başkanı Erdoğan'ın toplantıdaki katılımcılarla yaptığı bu samimi diyaloglar, odanın üyelerine verdiği önemi ve istişareye verdiği değeri yansıttı.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER