banner249

Karahayıt’ta dert büyük çözüm bizde!

İYİ Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Türkay Berberoğlu ve beraberindeki belediye meclis üyesi adayları, seçim çalışmalarını Yeniköy ve ünlü turizm bölgesi Karahayıt Mahallesi'nde sürdürdü. Mahalle sakinlerinin organize ettiği toplantıya katılan Berberoğlu, "Karahayıt’ta dert büyük, çözüm bizde" diyerek mahalle sakinlerinin şikayetlerini dinledi.

Karahayıt’ta dert büyük çözüm bizde!
banner240

Pansiyon işletmecilerinin ruhsat sorunuyla karşı karşıya kaldığını belirten Berberoğlu, "Karahayıt Mahallemizde pansiyonculuk çok eski tarihlere dayanan bir hizmet türüdür. Ülkemizin farklı illerinden çeşitli hastalıklarına Karahayıt’ın kırmızı suyunda şifa arayanlar buraya gelir. Ancak ne yazık ki Karahayıt’taki pansiyon işletmecilerimiz ruhsat sorunuyla karşı karşıya bırakılmış durumda. Pansiyonculuk yaparak hayatını devam ettiren yüzlerce mahalle sakinimiz mağdur, hepsi şikayetçi. Seçimde yetkiyi bize verdiklerinde bu sorunu çözmek için mücadele edeceğimizin ve gerekli adımları hızla atacağımızın sözünü Karahayıt Mahallesi sakinlerine verdim" dedi.

Berberoğlu, Yeniköy ve Karahayıt mahallelerindeki seçmenleri dinleyerek sorunlarını ve isteklerini yerine getirmek için çalışacaklarını belirtti. Ayrıca aile yapısının korunmasına destek vereceklerini vurgulayan Berberoğlu, şu ifadeleri kullandı: "Son yıllarda ilimizde ve ilçemizde toplumun temel yapısı ailelerde boşanmaların çok sık yaşandığına dikkat çekiyoruz. Bunun içinde anne, baba ve çocukları yakından ilgilendiren projeler hazırladık. Evlilik hayatında eşler arasında çıkabilecek sorunların kısa yoldan çözülmesi için belediye bünyemizde sosyologlar, psikologlar görev yapacak. Kadın ve çocuk müdürlüğü kuracağız. İhtiyaç sahibi ailelerin çocuklarını ücretsiz sünnet ettireceğiz. İhtiyaç hissedilen her mahalleye mutlaka kreş yapılacak. Kadın ve erkek sığınma evleri yapılacak. Bebek bezi, mama ve pet desteğimiz olacak, ilkokul öğrencilerimize sağlıklı gelişimleri için mutlaka süt desteği vereceği. Ortaokul ve lise öğrencilerimize ise temel gıda desteğini belediye olarak biz sağlayacağız."

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER