banner249

Şifa yerine kazık yediler!

Her gün Pamukkale Üniversitesi’ne gelen binlerce hasta ve hasta yakını, son aylarda üst üste yapılan zamlarla otopark ücretini şimdi 40 TL’den ödüyor. 

Şifa yerine kazık yediler!
banner240

Denizli’de Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’nde yaşanan olumsuzlukların haddi hesabı kesilmiyor. Her gün neredeyse yeni bir olayın yaşandığı üniversitede yine hasta ve hasta yakınlarını ilgilendiren önemli bir gelişme yaşandı. Üniversitede otopark ücretlerine son aylarda gelen ardı ardına zamlarla 40 TL’ye yükseltildi. Hasta ve hasta yakınlarını çileden çıkaran otopark ücretleri için Pamukkale Üniversitesi yönetimi hala bir çözüm bulamadı.

ÖNCEDEN BİR KERE ALINIRDI!
Pamukkale Üniversitesi Hastanesi yönetimi, önceden araç girişleri için bir kereye mahsus para alıyordu. Ancak yeni uygulamayla araç bir günde birden fazla giriş yaparsa her girişte 40 TL ödemek zorunda kalıyor. Bu duruma en çok da hasta ve hasta yakınları itiraz ediyor. Araç sürücüleri, üniversitede her gün yeni bir uygulamayla karşılaştıklarını belirterek, sistemin bir an önce oturtulması gerektiğini ifade ettiler.
 

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER