banner249

CHP’den arsa satışına tepki!

Cumhuriyet Halk Partisi Sarayköy İlçe Başkanı Mesut Efe, Sarayköy Belediyesi’nin satışa sunduğu arsa gösterdi. 

CHP’den arsa satışına tepki!
banner240


Sarayköy Belediyesi’nin arsa satışından elde ettiği gelire CHP Sarayköy İlçe Başkanı Mesut Efe’den tepki geldi. Yapılan satışlar sonrasında açıklamada bulunan Cumhuriyet Halk Partisi Sarayköy İlçe Başkanı Mesut Efe “Sarayköy Belediyesi’nin bugüne kadar sattığı arazilerin haddi hesabı maalesef yok. Sarayköy’de yol yapım çalışmalarının maliyetleri Denizli Büyükşehir Belediyesi’ne ait, mevcut yapımı devam eden ve önümüzdeki ay açılacak olan Kapalı Yüzme Havuzu tesisi ise Spor Toto tarafından yapılmakta. Belediye tarafından en son 05 Temmuz 2023 tarihinde Altıntepe Mahallesi’nde 20 adet arsa satışı yapılmıştı, bu arsaların satışından elde edilen gelirlerin hangi amaçla ve nerede kullanıldığını öğrenmek için 1 Eylül 2023 tarihinde ki Eylül Ayı Meclis Toplantısında Cumhuriyet Halk Partisi grubu olarak soru önergesi verdik.

Verdiğimiz soru önergesi daha cevaplanmadan, yine Altıntepe Mahallesi’nde 12 adet arsa 13 Eylül 2023 tarihinde satışa çıkarıldı. Sarayköy halkının hakkı olan bu arsalar yangından mal kaçırır gibi neden satıldı? Satılan arsalardan elde edilen bütçe ile Sarayköy’e katma değer sağlayan bir hizmet yapıldı da bizim mi haberimiz yok? Yoksa sonu çok kötü bir olayla biten festivaldeki sanatçıların ücreti mi karşılandı? Ya da yaklaşan yerel seçimler öncesi bu paralar seçim kazanmak için mi kullanılacak?

Sarayköy Belediyesi yöneticilerine buradan sesleniyorum. Acaba kendi mallarınızı, bu kadar rahat satabiliyor musunuz? Bu satışları yaparken vicdanınız rahat mı? Sarayköy’ün geleceğini, 30 bin Sarayköylü vatandaşımızın hakkını satmaktan rahatsızlık duymuyor musunuz? Elinizi vicdanınıza koyun ve cevap verin.” İfadelerini kullandı.
 

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER