banner249

Sarayköylü gençler damga vurdu!

Sarayköy Belediyesi Tiyatro Kulübü öğrencisi Gökhan Yıldırım’ın yazdığı “Komşuluk öldü mü?” isimli tiyatro oyunu 2023 yılı Gençler Arası Tiyatro Yarışması'nın birincisi seçildi. Yıldırım, yazdığı oyun ile bölge yarışmasında Denizli’yi temsil edecek. 

Sarayköylü gençler damga vurdu!
banner240

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş'ın öncülüğünde kurulan Hakkı Karaca'nın eğitmenliğinde çalışmalarına devam eden Sarayköy Belediyesi Tiyatro Kulübü, performanslarıyla tiyatro severlerin dikkatini çekiyor. Her oyunu kapalı gişe oynayan tiyatro kulübü öğrencileri becerilerini ve deneyimlerini farklı il ve ilçelerde sahneledikleri oyunlarla geniş kitlelere tanıtıyor.

Sahne performansları çok beğenilen tiyatro kulübü bu kez oyun yazarlığına gözünü çevirdi. Tiyatro Kulübü öğrencilerinden Gökhan Yıldırım, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen 2023 yılı Gençler Arası Tiyatro Yarışması'na kaleme aldığı “Komşuluk öldü mü?” isimli oyunuyla katıldı. Yıldırım’ın yazıp, yönettiği komedi oyununu jürilerin karşısında Sarayköy Belediyesi Tiyatro Kulübü öğrencileri sahneledi. 

Yarışma sonunda Gökhan Yıldırım’ın yazdığı “Komşuluk öldü mü?” komedi oyunu Denizli birincisi seçildi. Manisa’da düzenlenecek bölge yarışmasında Denizli’yi Sarayköy temsil edecek. Eğitmen Hakkı Karaca, Gökhan Yıldırım ve genç tiyatrocular birincilik plaketi ve madalyalarıyla, sanata destek veren Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş’ı ziyaret etti. 

Elde edilen başarıdan dolayı gururlandığını belirten Belediye Başkanı Özbaş, “ Her sahne aldığınızda sizleri izlerken, finalde uzun soluklu devam eden seyirci alkışlarını her duyduğumda büyük mutluluk ve gurur duyuyorum. Tiyatroyu çok seviyorsunuz ve bunu hissedebiliyoruz. Ben sizlere çok teşekkür etmek istiyorum. Sizlerin sanat aşkı sayesinde kültür merkezi tesislerimiz amacına ulaşıyor. Sanata, kültüre ve spora sevdalı gençlerimizi görmek bizler için çok kıymetli. Sarayköyümüz sizlerle birlikte çıtasını her geçen gün daha da üst seviyelere çıkartıyor. Sizlerin her zaman yanındayım. Gökhan kardeşimin yazdığı oyunun ödül alması ve Denizli’yi Sarayköyümüz adına sizlerin temsil edecek olması en büyük mutluluk” dedi. 
 

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER