banner249

Serinhisar’da Kılıç dönemi resmen başladı

Denizli'nin Serinhisar ilçesinde yeni belediye başkanı olarak seçilen Osman Kılıç, mazbatasını alarak resmi olarak görevine başladı. Başkan Kılıç, Acıpayam Adalet Sarayı'nda düzenlenen törenle mazbatasını aldı ve yaptığı açıklamada, "Birlikte kazandık, birlikte yöneteceğiz" dedi.

Serinhisar’da Kılıç dönemi resmen başladı
banner240

Serinhisar Belediye Başkanı Osman Kılıç, mazbatasını almasının ardından yaptığı konuşmada, "Birlikte kazandık, birlikte yöneteceğiz. Mazbatamızı teslim aldık. Bizlere güvenen ve desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen tüm hemşerilerime yürekten teşekkür ediyorum. Yalnızca bizlere oy verenler için değil, kimseyi ayırmadan, ötekileştirmeden tüm hemşerilerimiz için çalışacağız" şeklinde ifadeler kullandı.

UMUT VE GÜVEN DUYGULARINI ARTIRIRDI

Başkan Kılıç'ın bu sözleri, Serinhisar ilçesi sakinleri arasında umut ve güven duygularını artırırken, yeni yönetim döneminin adil, kapsayıcı ve başarılı olması yolundaki beklentileri yansıttı. Serinhisar ilçesinde oyların yüzde 50'sini alarak başkanlık koltuğuna oturan Osman Kılıç, devir teslim töreniyle görevine resmen başladı. Önceki dönem belediye başkanı Hüseyin Gemi'den görevi ve belediye mührünü teslim alan Başkan Kılıç'a, belediye meclis üyeleri, parti üyeleri ve ekip arkadaşları da eşlik etti.

SERİNHİSAR'DA YENİ BİR BAHARA MERHABA

Başkan Kılıç, devir teslim töreninde yaptığı konuşmada, "Serinhisar'da yeni bir bahara merhaba... Serinhisar Belediye Başkanlığı devir teslim törenimizi gerçekleştirdik. Serinhisar'ımıza bugüne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı Hüseyin Gemi Başkanımıza, bugünde yanımızda olan, yanımızda olmak isteyip olamayan, arayan ve çiçek gönderen tüm hemşerilerime yürekten teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.
 

Güncelleme Tarihi: 06 Nisan 2024, 10:35

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER