banner249

Murat Kumral göreve başladı

Denizli'nin Babadağ ilçesinde gerçekleşen 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde belediye başkanı olarak seçilen Murat Kumral, mazbatasını alarak resmi olarak görevine başladı.

Murat Kumral göreve başladı
banner240

Babadağ Belediyesi'nde yeni bir dönem başladı. İlçedeki oyların %49'unu alarak belediye başkanı seçilen Murat Kumral, başkanlık koltuğuna oturdu. Mazbatasını almak için Sarayköy Hükümet Konağı tercih edilirken, kalabalık bir ekiple mazbatasını alan Kumral'a belediye meclis üyeleri de eşlik etti.

Murat Kumral'ın göreve başlamasıyla birlikte Babadağ ilçesinde yeni bir dönem başlamış oldu. Ali Atlı'dan görevi resmen devralan Kumral, çiçeklerle karşılandı ve belediye mührünü alarak makamında ilk pozunu verdi. Geniş bir kalabalık tarafından karşılanan Kumral'a, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın portresi hediye edildi.

Başkan Kumral, yaptığı açıklamada, önceki dönem Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı'ya ilçeye verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Ayrıca, geçmiş dönem Milletvekili Mehmet Yüksel ve Milliyetçi Hareket Partisi üyelerine de minnettarlığını dile getirdi. Babadağ halkına da katkıları için teşekkürlerini ileten Kumral, birlikte daha nice başarılara imza atma arzusunu ifade etti.

Murat Kumral'ın göreve başlamasıyla birlikte Babadağ ilçesi, yeni bir yönetim dönemine adım atmış oldu. Kumral'ın açıklamaları, ilçe halkı arasında umut ve beklentileri artırırken, yeni dönemin başarılı hizmetlere vesile olması dileğiyle başarılar dileyenler tarafından destekle karşılandı.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER