banner249

Semih Dere, görevini resmen devraldı

Denizli'nin Çivril ilçesinde gerçekleştirilen yerel seçimlerin ardından yeni dönem başkanı olarak seçilen Semih Dere, mazbatasını alarak resmen görevine başladı.

Semih Dere, görevini resmen devraldı
banner240

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşen Mahalli İdareler Seçimlerinin tamamlanmasıyla birlikte, Denizli'deki birçok belediye başkanı görevlerine başladı. Ancak, son olarak Çivril Belediye Başkanlığı'na seçilen Semih Dere, ilçedeki oyların %37'sini alarak başkanlığa layık görüldü. Dere, Çivril Hükümet Konağı'nda düzenlenen törenle mazbatasını aldı.

Mazbata teslim törenine belediye meclis üyeleri, partililer ve destekçileri yoğun ilgi gösterdi. Dere'nin mazbatasını almasının ardından yeni seçilen belediye meclis üyeleri de mazbatalarını teslim aldı. Kalabalık grup daha sonra coşkulu bir şekilde Çivril Belediyesi'ne doğru yürüyerek, göreve başlayan yeni yönetimi selamladı.

Önceki dönem Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, yeni başkan Semih Dere'ye çiçeklerle görevi devretti. Belediye mührünü de Vural'dan teslim alan Dere, makamında sevdikleri ve ekip arkadaşlarıyla birlikte poz verdi.

Başkan Dere'nin göreve başlamasıyla birlikte, Çivril ilçesi yeni bir döneme adım attı. Dere'nin samimi sözleri ve devir teslim töreninde oluşan pozitif atmosfer, ilçe halkı arasında yeni yönetim dönemine karşı umut ve heyecanın artmasına neden oldu.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER