banner249

Acıpayam’da yeni bir dönem başladı!

Acıpayam Belediyesi'nde duygusal bir devir teslim töreni gerçekleşti. 2009 yılından bu yana Acıpayam Belediye Başkanlığı görevini başarıyla yürüten Dr. Hulusi Şevkan, görevini yeni başkan Eczacı Levent Yıldırım'a devretti.

Acıpayam’da yeni bir dönem başladı!
banner240

Geniş bir katılımla gerçekleşen devir teslim törenine, CHP ilçe başkanı Deniz Albayrak, yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar da katıldı. CHP'den belediye başkanı seçilen Levent Yıldırım, belediye binası önünde önceki başkan Dr. Hulusi Şevkan ve belediye çalışanları tarafından karşılandı. Makam odasında düzenlenen devir teslim töreni, duygusal anlara sahne oldu.

Önceki Başkan Dr. Hulusi Şevkan, yaptığı konuşmada Levent Yıldırım'a yeni görevinde başarılar dileyerek, "Bizim yapmaya çalışıp başaramadığımız projelerinizi umarım Levent Yıldırım başkanımız başaracaktır. Kendisine ve çalışma arkadaşlarına başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı. Şevkan, belediye başkanlık mührünü yeni başkan Levent Yıldırım'a takdim ederek rozet hediye etti.

Duygusal anların yaşandığı törende yeni başkan Levent Yıldırım, Dr. Hulusi Şevkan'a teşekkür ederek, "Başkanımız sayın Dr. Hulusi Şevkan'a bu güne kadar yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Sivil hayatında başarılar dilerim ve her zaman tecrübelerinden yararlanacağımızı bilmesini isterim" şeklinde konuştu.

Devir teslim imzalarının ardından hatıra fotoğrafı çektiren yeni başkan Levent Yıldırım, Dr. Hulusi Şevkan'ı alkışlar eşliğinde uğurladı.

Güncelleme Tarihi: 06 Nisan 2024, 11:41

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER