banner249

Koltuk baş üstüne değil ayak altına alınır!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, AK Parti’nin tek anlayışının hizmet olduğunu kaydederek, “AK Parti koltuğu ayağının altına alır. Koltuğu başının üstüne koymaz, biz koltuğu daima ayağımızın altına alırız. Koltuğu ayağının altına alanlar yükselir. Başının üstüne koyanlar alçalır” dedi.

Koltuk baş üstüne değil ayak altına alınır!
banner240

Bakan Eroğlu, seçim çalışmaları kapsamında geldiği memleketi Afyonkarahisar’dan Işıklar, Sülümenli ve Nuribey beldelerini ziyaret ederek, partisinin belediye başkan adaylarına seçimlerde destek istedi. Gittiği beldelerde zaman zaman yağmur altında vatandaşlara seslenen Bakan Eroğlu, Türkiye’nin büyümesi, istikrarın sürmesi için 30 Mart’ta AK Partiye destek istedi. 


AK Parti’nin anlayışında daima hizmet olduğunu söyleyen Bakan Eroğlu, “AK Parti’nin anlayışında şu var, AK Parti koltuğu ayağının altına alır. Koltuğu başının üstüne koymaz, biz koltuğu daima ayağımızın altına alırız. Koltuğu ayağının altına alanlar yükselir. Başının üstüne koyanlar alçalır. O bakımdan başkanda koltuğu ayağının altına alacak. Sizlerle birlikte olacak” dedi. 

AK Parti iktidarı döneminde milletin hizmetkarı olarak Afyonkarahisar’a, ulaşımdan, sağlığa ve eğitime varana kadar her alanda büyük hizmetler yaptıklarını kaydeden Bakan Eroğlu, “Biz Afyonkarahisar’a ne gerekiyorsa yaptık ve yaptıklarımızı biliyorsunuz ortada. Şunu iddia ediyorum ben daima bizim 11 yılda yaptıklarımız, bizden önce 80 yılda yapılanlardan daha fazladır, bundan gururla ifade ediyorum” dedi.

Afyonkarahisar’da ağaçlandırmada kırılan rekordan da bahseden Bakan Eroğlu, “Bütün Afyonkarahisar’ı yemyeşil yapıyoruz. Dünyada 10 yılda orman varlığını en çok arttıran yer beresi biliyor musunuz? Afyonkarahisar. Yüzde 12’den, yüzde 22’ye çıktı. Neden? Yeşil olmazsa oksijen olmaz, yağmur yağmaz neticede bakın dikkat ederseniz Allah’a şükürler yağmurlar artımı_ Afyonkarahisar’ın, Sülümenli’nin iklimi değişti mi? Neden ormanlardan. Dolayısı ile daha güzel yapacağız” diye konuştu. 
Bakan Eroğlu, bu beldelerin ardından gezisine devam etti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER