banner249

Bu kez başbakan olarak geleceğim

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Uşak’a bir sonraki geldiğimde başbakan olarak geleceğim” dedi.

Bu kez başbakan olarak geleceğim
banner240

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Uşak Kent Meydanında vatandaşlara seslendi. Kılıçdaroğlu, “Biz ülkemizi seviyoruz, bayrağımızı seviyoruz, insanlarımızı seviyoruz. Biz geleceğimize daha güzel bir ülke bırakmak zorundayız. Diktatörler toplumu susturmak istiyorlar. Neden halkı susturmak istiyorsun. Bir siyasetçi sürekli övünürse orada bir hata vardır demektir. Bu yolsuzlukları kapatmak istiyorlar, fakat bunların hepsi ortaya çıkacak. Sizlerden yetki istiyorum, bana yetki verin yolsuzluk yapanlardan intikamınızı alayım” dedi. 


“MAZOT 1,5 TL OLACAK”
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, mazotun fiyatını düşüreceklerini söyleyerek, “Çiftçi kardeşim sandığa giderken elini vicdanına koy ve neden diye sor kendine. Neden en pahalı mazotu, benzini ben kullanıyorum diye. Çiftçiye mazot 1.5 TL olacak, bunun sözünü veriyorum” dedi. 

“Uşak’a bir sonraki geldiğimde başbakan olarak geleceğim” diyen Kılıçdaroğlu, “Bize oy verin özgür bir Türkiye olalım, onlara meydan vermeyelim. Sandığa giderken elinizi vicdanınıza koyun, size verilen sözün hangisini yerine getirdiler. O zaman sandığa giderken düşünsün bütün yurttaşlarım. Helale mi oy vereceksiniz, harama mı oy vereceksiniz. Gelin güzel Türkiye’yi, temiz siyaseti, barışı, sevgiyi yeniden inşa edelim. Çünkü biz halkın partisiyiz, çünkü biz Cumhuriyet Halk Partisiyiz” diyerek sözlerini sonlandırdı. 

Öte yandan kent meydanında Kılıçdaoğlu’nu beklerken yaşanan izdihamda bayılanlar oldu. Bayılan vatandaşları ise gazeteciler kucağında taşıyarak sağlık ekiplerine teslim etti. Belediye başkan adaylarını kürsüye davet eden Kılıçdaroğlu partilere karanfil atarak, güvercin uçurdu ve Uşak programını sonlandırarak hava yolu ile Kütahya iline hareket etti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER