banner249

Dev projeler bizden sorulur

Pamukkale İlçesine bağlı Zeytinköy mahallesinde vatandaşla bir araya gelen AK Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan, “dev projeleri yaparsak biz yaparız” dedi.

Dev projeler bizden sorulur
banner240

Yoğun bir şekilde farklı mahallelerde Denizli halkıyla bir araya gelmeye devam eden AK Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan, son olarak Pamukkale ilçesine bağlı Zeytinköy Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu. 


Zeytinköy’de bugüne kadar onlarca projeyi hayata geçirdiklerini dile getiren Zolan, birlik ve beraberlik mesajı verdi. Her zaman olduğu gibi, yine coşkulu bir kalabalık tarafından karşılanan AK Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan’ın Zeytinköy’de düzenlediği mahalle toplantısına AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Hüseyin Gürlesin ile binlerce mahalle sakini katıldı. 

Vatandaşların sık sık tezahüratlarla sözünü kestiği Osman Zolan, bugüne kadar gerçekleştirdikleri farklı projelerle modern Pamukkale’nin temellerini attıklarının altını çizerek, 30 Mart’tan sonra da Pamukkale’ye Hüseyin Gürlesin ile birlikte hizmet etmek istediklerini vurguladı. 

“DEV PROJELERİ YAPARSAK BİZ YAPARIZ!” 
Bundan tam 10 yıl önce olduğu gibi, bugün de Denizli halkının karşısına boş laflarla değil, dev projelerle çıktıklarını ifade eden AK Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan, bu yolculukta hiçbir zaman yalnız olmadıklarını, her zaman Denizli halkının kendilerine destek olduklarını vurguladı. “Şimdi de Pamukkalemiz için 121 Dev Projemiz ile yola çıktık” diyen Zolan, “Bu projelerimizi de yine sizlerle birlikte, Hüseyin Gürlesin kardeşimle birlikte başaracağız. Bu projeler vizyon sahibi kişilerin işidir. O nedenle bu projeleri de yaparsak biz yaparız” dedi. 

“ZEYTİNKÖY BÜYÜKŞEHİR’DEN NASİBİNİ ALACAK” 
Binlerce kişinin katıldığı mitingde vatandaşların coşkusu doruğa ulaşırken, AK Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan sözlerini şöyle tamamladı: “Zeytinköy! Herkes burada galiba, evde kimse kalmadı mı? Allah hepinizden razı olsun. Değerli hemşehrilerim dert neredeyse, talep neredeyse, sıkıntı neredeyse biz orada oluruz. Biz sizin sadece ve sadece hizmetkarınız oluruz. Hep derdinize derman olmaya çalıştık. 2004'te Denizli'yi AK Parti'ye, yani sizlere hizmet edecek olan kardeşlerinize teslim ettiniz. O gün bu gündür şehrimiz güzelleşerek ilerliyor. 

Baktığımız zaman son 5 yılda sadece Zeytinköy'e 18 tane park yapmışız. 2011 seçimleriydi. Bağbaşı bölgesinde bir meydanda ‘Bağbaşı'ndaki her yer selden kurtulacak’ dedik. Kurtardık mı? Kurtardık. Hem hava kirliliğini önlemek hem de sizleri modern yakıtla tanıştırmak anlamında doğalgazı getirdik mi? Getirdik. Şükürler olsun söz verdik, yaptık. Size her şeyin en iyisi yakışır. Şu anda Antalya Yolu’nu yapıyoruz. Artık Denizlimiz’in bu taraftaki girişi çıkışı da elini ayağını toparladı. Yine bu bölgeye yürüme mesafesinde olan Kayıhan Kapalı Yüzme Havuzu’nu yaptık. İnşallah daha güzel şeyler yapacağız. Teleferik ,Bağbaşı'ndan inşallah Zeytin Yaylası'na 1400 rakıma çıkacak. Yazın serinleyeceğiz, kışın da kar görmeye gideceğiz. Onun da ihalesi yapıldı ve inşaatı başladı. Burada bir ahdımız var. İnşallah bölgemize hitap edebilecek bir kapalı pazar yeri yapmak istiyoruz. Artık büyükşehir olduk. 

Allah'ın izni ile bundan böyle Zeytinköyümüz’e de Pamukkalemiz’e de hem Büyükşehir Belediyesi hem de Pamukkale Belediyesi hizmet verecek. Pamukkale' de beraber yürüyeceğimiz, beraber hizmet edeceğimiz belediye başkan adayımız Sayın Hüseyin Gürlesin kardeşim ile beraber sizin hizmetkarınız olacağız. Zeytinköy ve tüm Pamukkale, Büyükşehir’den nasibini alacak.”

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER