banner249

Teşekkürler Meska

Mahalle mitingleriyle halkla buluşmaya devam eden AK Parti Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Muhammet Subaşıoğlu, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi MESKA Konutları halkının ilgisi ve coşkulu karşılamasını teşekkür ederek karşılık verdi.

Teşekkürler Meska
banner240

AK Parti Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Muhammet Subaşıoğlu, mahalle mitinglerinde halkla bir araya gelmeye devam ediyor. Dün akşam Mehmet Akif Ersoy Mahallesi MESKA Konutları halkıyla bir araya gelen Subaşıoğlu, binlerce vatandaşa hitap etti. Binlerce kişi tarafından coşkulu şekilde karşılanan Subaşıoğlu, meska halkına teşekkür etmeyi unutmadı. 


Aday olduktan sonra ilk kahve toplantılarından birini MESKA'da yaptığını hatırlatan Subaşıoğlu, "MESKA'ya daha önce de gelmiştik. Kahve toplantılarının birini de burada gerçekleştirdik. O zaman da coşkuluydunuz fakat şimdi daha coşkulusunuz. Bu coşku bizi de ve tüm Denizli'ye önemli bir mesaj veriyor . Sizin coşkunuz, sizin aşkınız, sizin heyecanınız bizi daha da heyecanlandırıyor. Bu mahallede benim hocam var. Hocaların hocası Osman Aksoy hocama da teşekkür ederim. 1 Mart'ta Denizli siyaset tarihinin en büyük mitingini yaşadık. 1 Mart'ta yapılan mitingin coşkusu buraya taşınmış" dedi. 

BÜYÜKŞEHİR DENİZLİ'YE ÇOK İYİ GELECEK 
AK Parti Milletvekillerinin gayreti sonucunda Denizli'nin büyükşehir olduğunu vurgulayan Subaşıoğlu, Denizli Büyükşehir'in Denizli'ye katkısı konusunda da bilgiler aktardı. Subaşıoğlu şu ifadeleri kullandı: " Denizli büyükşehir olmasıyla, Denizli'ye aktarılan kaynak daha da artacaktır. Büyükşehir Denizli'ye iyi gelecek."

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER