banner249

Karagöz ile eğlenecekler

Aydın Çocuk Tiyatrosu, yeni sezonda da “Karagöz Öğreniyor” müzikli güldürü oyunuyla, çocuklarla buluşuyor.

Karagöz ile eğlenecekler
banner240

Aydın Çocuk Tiyatrosu kurucularından Ömer Faruk Yıldırım, ‘Karagöz Öğreniyor’ isimli Hacivat ve Karagöz müzikli güldürü çocuk oyununun Aydın, Muğla, Manisa ve Torbalı Milli Eğitim Müdürlüklerinden gerekli izinlerin ve Valilik onaylarının alındığını, bu bölgelerde oyunlarını sergilediklerini söyledi. 


2013- 2014 eğitim öğretim yılında 40 bin çocukla buluşmak istediklerini söyleyen Ömer Faruk Yıldırım, “Turnelerden arta kalan zamanlarımızda Aydın Çocuk Tiyatrosu olarak, kendimize misyon edindiğimiz sosyal sorumluluk projelerinde yer alıyoruz.Bu çalışmalarımız kapsamında, AYMELEK Derneği Gündüz Yaşlı Bakım Evinde yaşlılarımızla buluşup, keyifli anlar paylaştık” dedi. 

“Bir tebessüm yeter” sloganıyla sosyal sorumluluk projelerine devam edeceklerini söyleyen Yıldırım; “ADÜ Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ferah Sönmez ile organize edilen Hacivat & Karagöz müzikli güldürü çocuk oyunu ile hastanede tedavi gören çocuklarla bir araya geldik.

Son olarak geçtiğimiz gün İsabeyli 80.Yıl Çocuk Yuvası ve Kız Yetiştirme Yurdundaki çocuklarımıza geleneksel Türk tiyatrosunun temel taşları olan Hacivat ve Karagözü buluşturduk” diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER