banner249

Şişede durduğu gibi durmadı

Aydın’da gece yarısı alkollü bir sürücü kamyoneti ile düz yolda direksiyon hakimiyetini kaybedince park halindeki araçları hurdaya çevirdi.

Şişede durduğu gibi durmadı
banner240

2 aracın hurdaya döndüğü 4 aracın zarar gördüğü kazada, kamyonet içinde ve kamyonetten dışarı düşen çok sayıdaki boş bira şişesi görenleri şaşırttı. Kaza gece yarısı saat 03.00 sıralarında meydana geldi. 


Edinilen bilgiye göre İstasyon Meydanı istikametinden Gençlik Caddesi istikametine seyir halinde olan ve sürücüsü alkollü olduğu belirlenen 09 HN 305 plakalı kamyonet, Cumhuriyet İlköğretim Okulu önüne geldiğinde dümdüz yolda direksiyon hakimiyetini kaybetti. 

Tek yönlü yolda önce 09 EY 461 plakalı hafif ticari araca çarpan kamyonet, daha sonra 35 AST 65 plakalı otomobile, daha sonra da 09 HS 698 plakalı otomobile çarptıktan sonra bu defa yolun sağ tarafındaki bir dükkanın duvarına çarparak durabildi. Sürücü ile birlikte 3 kişinin bulunduğu belirtilen kamyonetteki yolculardan biri kazadan sonra kaçarken, sürücü ile diğer yolcu kaza sırasında yola savrulan telefonlarını aramaya başladılar. 

Gürültüyü duyup kazayı görenlerin ihbarı ile olay yerine gelen polisler tarafından sürücü gözaltına alınırken, yanında bulunan diğer yolcu hiçbir şey olmamış gibi yolda ve mazgal deliklerinde kaybolan telefonunu aradı. Bir süre sonra olayı duyup araçlarının başına gelen araç sahipleri hurdaya dönmüş araçlarını görünce ne yapacaklarını şaşırdılar. Polis tarafından el konulan olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER