banner249

DENTUROD TÜROFED yönetiminde

Türkiye Otelciler Federasyonu’nun Antalya Mardan Otel’de gerçekleştirilen 4. Olağan genel kurul toplantısının ardından DENTUROD yeni yönetimde yerini aldı.

DENTUROD TÜROFED yönetiminde
banner240

TÜROFED (Türkiye Otelciler Federasyonu) 4'üncü Olağan Genel Kurulu Antalya Mardan otel de yapıldı. Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik ile TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun da katıldığı genel kurulda Osman Ayık başkan seçilirken Denizli Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği (DENTUROD) başkanı Gazi murat Şen’de DENTUROD’u temsilen yönetim kuruluna seçildi. 


TÜROFED Yönetim Kurulu Başkanı Osman Ayık ile TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun turizm sektörünün durumunu, sıkıntılarını, beklenti ve hedeflerini anlattıkları açılış konuşmalarının ardından sektöre hitap eden Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, taktik meselelerle uğraşmaktan stratejik meselelere zaman kalmadığını söyleyerek, artık turizmde yazılımı değiştirme zamanı geldiğinin altını çizdi. 

TÜROFED yönetim kuruluna seçilen DENTUROD Başkanı Gazi Murat Şen yaptığı açıklamada, yönetim kurulundaki arkadaşlarım Gülşah Akçura, Faik Pişkin, Ahmet Başoğlan, Şeref Karakan ile birlikte Denizli’yi her platformda başarılı bir şekilde temsil etmeye devam edeceğiz dedi. 

TÜROFED'in yeni Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu: Osman Ayık, Sururi Çorabatır, Seçim Aydın, Burhanettin Sili, Tayyar Zaimoğlu, Gazi Murat Şen, Mehmet İşler, Yavuz Torunoğulları, Bülent Bülbüloğlu, Mehmet Haluk Beceren, Tacettin Özden, Ahmet Tok, Gülçin Güner, Savaş Çolakoğlu

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER