banner249

Çılgın projede ikinci adım

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un başlattığı Çılgın Proje için ikinci görüşme yapıldı.

Çılgın projede ikinci adım
banner240

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un Bodrum’u kış aylarında canlandırmak için “Kendi uçağımızı temin edelim, kendi müşterimizi bulup Bodrum’a getirelim” diyerek başlattığı, Mondial Bodrum Milas Havalimanı İşletmesi’nin İtalyan Genel Müdürü Giuseppe Russo “Çılgın Proje” olarak adlandırdığı proje için ikinci görüşme Bodrum Belediyesi Başkanlık Makamı’nda yapıldı. 


Görüşme ile ilgili olarak bilgi veren Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon şunları söyledi: “Genel Müdürüm bize bilgilerini aktardı, biz de Bodrum Belediyesi, Bodrum Halkı, Bodrum turizmcisi, Bodrum acentecileri olarak nerede olabileceğimizle ilgili fikir alışverişi yaptık. 

Uçak firmalarıyla ilgili olarak görüşmede kendisi yetkiliydi ve bugünden itibaren bu görüşmeleri yapmaya başlayacak. Herkesin bu konudaki fikrine saygılıyız. Burada önemli olan mücadele ruhunu yitirmemektir. Bodrum gibi bir Türkiye markasını, dünyanın tanıdığı bir markayı biz, direkt olarak dünyaya açmak için bu projenin peşinde koşuyoruz. Arkadaşların tabii ki kendilerine göre haklı veya haksız yönleri vardır. Biz o konulara girmiyoruz. Biz hedefimize doğru kilitlendik ilerliyoruz. İnsanlar Bodrum’a Antalya’dan daha sıcak bakıyorlar. Bodrum her şeye hazır. 


Şu anda bizim elimizde kış turizmine uygun 8 bin yatağımız var. Bunu niye değerlendirmeyelim ki? Bugün bakın hava günlük güneşlik. Bu havayı İngiltere’de, Hollanda’da, Almanya’da bulmak mümkün değil. Bunlar bizim artılarımız. Artık sadece güneş-deniz-kum üçgeninden çıkıp alternatif turizmin her türlüsünü Bodrum’da yapabiliriz. 

Bodrum’a bu saatte illa gençlerin gelmesi değil ki, üçüncü yaş grubu da gelebilir. İngiliz’in de Alman’ın da Hollandalı’nın da üçüncü yaş gurubu var, bunları değerlendirmek lazım. Biz Bodrum olarak bu işe inandık, özellikle Sayın Genel Müdürümün bu konuda gösterdiği çaba da takdire şayan. Kendilerine teşekkür ediyorum. Bu konuda insanların eleştirileri ne olursa olsun biz yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER