banner249

Horoz ligin ilk yarısını galibiyetle kapatmak istiyor

denizlispor teknik direktörü selahattin dervent, bucaspor maçını kazanarak, ligin ilk yarısını galibiyetle tamamlamak istediklerini söyledi.

Horoz ligin ilk yarısını galibiyetle kapatmak istiyor
banner240
Denizlisporlu futbolcular, 22 Aralık Cumartesi günü deplasmanda oynayacakları Bucaspor maçının hazırlıklarına tesislerinde yaptıkları antrenmanla başladı.

Teknik direktör Selahattin Dervent yaptığı açıklamada, Ankaragücü maçında aldıkları galibiyetle moral bulduklarını, bu moralin Bucaspor maçında sahaya yansıyacağını ifade etti.
Bucaspor;un ligin güçlü ekiplerinden olduğunu belirten Dervent, şunları söyledi: ;;Bucaspor;u yenerek, ligin ilk yarısını galibiyetle tamamlamak istiyoruz. Sahada iyi mücadele eden, iyi oynayan ve bunu skora yansıtan bir Denizlispor hedefliyoruz.

Oynadığımız futbol bizi ve taraftarı da tatmin ediyor. Çünkü son üç yılda Denizlispor evinde en yüksek 2 bin 500 seyirciye karşı oynamış. Fakat geçen hafta 7 bin 500 seyirciye ulaştık. Takımımızın iyi futbol oynaması, seyirci artışını sağladı. Biz iyi futbol oynadıkça seyircilerimiz de bize destek verecek ve tribünlerde boş yer kalmayacak" dedi.

Denizlispor, ligdeki son 7 maçında, 2 galibiyet, 1 mağlubiyet ve 4 beraberlik elde etti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER