banner249

Heyelan yol kapattı

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde, meydana gelen heyelan sebebiyle Marmaris İçmeler karayolu 2 yönlü trafiğe kapandı. Heyelan sırasında yoldan araç geçmemesi olası faciayı önledi.

Heyelan yol kapattı
banner240

Edinilen bilgiye göre ilçeye bağlı Marmaris İçmeler Karayolu'nun 9'uncu kilometresi Seyirtepe mevkinde, saat 00.15 sıralarında, heyelan meydana geldi. Yağan yağmurun yumuşattığı tepeden kopan kaya ve toprak parçaları karayoluna yığılarak, yolun her iki yönünü de trafiğe kapattı.Vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye, belediye ve karayolu ekipleri gönderildi. Trafiğin kesildiği bölgede, polis ekipleri çevre güvenliği alarak vatandaşları uyardı. 


Karayolu ve belediye ekipleri, iş makineleriyle yolun ulaşıma açılması için yoğun çalışma başlattı. Marmaris'teki ana hatlardan gelen elektriği aktaran bölgedeki elektrik direklerinin heyelanda yıkılması, İçmeler Beldesi'nde kesintiye sebep oldu. Yetkililer, sabaha kadar sürmesi beklenen çalışmaların ardından İçmeler Beldesi'ne tekrar akımın verilebileceğini kaydetti. 

Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar ve İçmeler Belediye Başkanı Zeki Eren heyelan bölgesine giderek yol açma çalışmaları hakkında görevlilerden bilgi aldı. Öte yandan Aynı yerde 1 gün önce heyelan meydana gelmiş ve tepeden kopan kaya ve toprak parçaları yolun tek yönünün kısmen trafiğe kapanmasına yol açmıştı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER