banner249

Hedef şampiyonluk

Aydın ili okullar arası karate yarışmasında il birincisi olan Nazillili Asena Ayça Özsun, milli takım çalıştırıcılarından olan babası Mustafa Özsun nezaretinde Türkiye Şampiyonluğuna hazırlanıyor.

Hedef şampiyonluk
banner240

Aydın ve Nazilli’ye şampiyonluk kazandırabilmek için çalışmalarına ara vermeden sürdüren Özsun, babasına da desteklerinden dolayı teşekkür etti. Nazilli Menderes Anadolu Lisesi öğrencilerinden 16 yaşındaki Asena Ayça Özsun, Aydın’da yapılan Okullar arası Karate şampiyonasında ‘kata’ ve ‘kumite’ dallarında Aydın il birinciliğini kazanmasının ardından Mart ayı içerisinde yapılacak olan Türkiye şampiyonasında Aydın iline ve Nazilli’ye bir Türkiye Şampiyonluğu kazandırabilmek için çalışmalarını yoğunlaştırdı. 


6 yaşından buyana milli takım çalıştırıcılarından olan babası Mustafa Özsun’a ait Spor Merkezinde çalışmalarını sürdüren ve bu güne kadar onlarca madalya ve kupa kazanan genç sporcu Asena Ayça Özsun, gözünü Türkiye şampiyonluğuna diktiğini belirterek; “6 yaşımdan buyana karate sporunu yapıyorum. Tabii ki bu spora başlamam da babam çok fazla ilham kaynağım oldu.

 Babamın nezaretinde ve babama ait spor salonunda çalışmalarımı sürdürüyorum. Şu anda tek hedefim önce Türkiye şampiyonluğunu kazanmak ardından da ülkemi uluslararası alanda en iyi bir şekilde temsil ederek ülkeme şampiyonluklar kazandırmaktır” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER