banner249

Gürcistanlı L.C AIDS virisü yaydı!

Aydın’da polisin ihbar üzerine düzenlediği operasyonda fuhşa aracılık ettiği iddia edilen 6 şüpheli ile 7'si yabancı uyruklu 10 kadın gözaltına alındı.

Gürcistanlı L.C AIDS virisü yaydı!
banner240

Edinilen bilgiye göre; Aydın Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şube Ahlak Büro Amirliği ekipleri, gelen ihbar üzerine liderliğini R.Ş. (56) ve eşi Z.Ş'nin (51) yaptığı ve çoğunluğu yabancı uyruklu kadınlara zorla fuhuş yaptırdıkları iddia edilen çeteyi takibe aldı. 3 ay süren takibin ardından 5 ayrı adrese düzenlenen eş zamanlı operasyonda çete lideri R.Ş. ve eşi Z.Ş. ile fuhşa yer O.K. (40), S.D. (42), B.Y. (40) ve M.İ. (50) gözaltına alındı. 


Çetenin zorla fuhşa sürüklediği Gürcistan uyruklu L.M., T.M.,T.C. ve L.C., Azeri uyruklu A.Y. ve K.D., Moldova uyruklu N.D. ile Türk vatandaşları Ü.K., N.P. ve A.B. ise kurtarıldı. Gürcistan uyruklu L.C'nin daha önce de fuhuş yaparken yakalandığı, AIDS olduğu belirlenince ömür boyu Türkiye'ye giriş yasağı konulmasına rağmen sahte belgelerle tekrar giriş yaptığı tespit edildi. 

Fuhuş yaptığı belirlenen üç Türk kadın ise ifadelerinin ardından serbest bırakılırken; yabancı uyruklu kadınlar sınır dışı edilmek üzere Aydın Emniyet Müdürlüğü Yabancılar Şubesine teslim edildi. Fuhşa teşvik ve aracılık ve yer temin ettikleri ileri sürülen 2'si kadın 6 şüpheli adliyeye sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER