banner249

Türkiye’nin en büyük şenliği başladı

Türkiye’nin en büyük çocuk şenliğinin 3.'sü başladı.

Türkiye’nin en büyük şenliği başladı
banner240

Son iki yıldır kent merkezinde gerçekleştirilen etkinliğin kapsamını büyükşehir ile birlikte genişleten Denizli Büyükşehir Belediyesi bu yıl Çocuk Şenliği'ni Denizli'nin tüm ilçelerine de taşıyacak. 


Çocuk Şenliği'nin başlangıcını Acıpayam'da yapan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Denizli’de ne varsa ilçelerimizde de o olacak dedik ve Çocuk Şenliğimizi ilçelere taşıdık. Denizli'deki yaşıtları gibi ilçelerdeki çocuklarımıza da unutamayacakları bir gün yaşatmak için Çocuk Şenliğimizin başlangıcını Acıpayam'da yaptık" dedi. 

Son iki yıldır Denizli kent merkezinde gerçekleştirilen Türkiye’nin en büyük Çocuk Şenliği'nin 3.'sü başladı. Büyükşehir ile birlikte etkinliğin kapsamını genişleten Denizli Büyükşehir Belediyesi Çocuk Şenliği'ni Denizli'nin tüm ilçelerine de taşıyor. Çocuk Şenliği'nin başlangıcını Acıpayam'da yapan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Denizli'deki yaşıtları gibi ilçelerdeki çocuklarımıza da unutamayacakları bir gün yaşatmak için Çocuk Şenliğimizin başlangıcını Acıpayam'da yaptık" dedi. 

BAŞKAN ZOLAN ACIPAYAM’DA
Şenliklerin açılışı için Acıpayam'a giden Başkan Zolan, ilçede ilk olarak kaymakamlığı ziyaret etti. Acıpayam Kaymakamı Uğur Kalkar ile bir süre makamında sohbet eden Başkan Zolan, “İnşallah büyükşehir Acıpayam'ımıza, köylerimize, beldelerimize, tüm Denizli'mize artı değer katacak. Birçok sorunların çözüldüğünü göreceğiz. 

Talepleri yerine getirme konusunda gayret sarf edeceğiz. Acıpayam Belediyemizle, meclis üyelerimizle, Denizli Büyükşehir Meclis üyelerimizle ve tabi ki sizlerle birlikte Acıpayam'ımızın birçok sorunlarını çözeceğiz. Yeni yapılanmalar başladı. İtfaiye, cenaze hizmetleri ve DESKİ olarak bir kaç ay içerisinde sistem tamamen yerleşmiş olacak” dedi. 

Başkan Zolan’a başarı dileyen Kaymakam Kalkan ise “Zaten Denizli'de Denizli Belediye Başkanı olarak yaptığı hizmetlerle güzel bir iz bırakmıştı. Onun mükafatı olarak Denizlililer kendisini ilk Büyükşehir Belediye Başkanı olarak ödüllendirdi. Ben hem kendisine hem ailesine, bütün Denizli'ye, Acıpayam'a hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Kendisinin başarılı olacağına inancımız sonsuz. 

Denizli'nin beklentileri büyük. Acıpayam'ın beklentileri büyük. İnşallah başarılı olacaktır bundan hiç şüphemiz yok. İnşallah Büyükşehir Belediyesi ve Acıpayam Belediyesi bunu daha güzel noktalara taşıyacaktır” diye konuştu. 

3 BİN ÇOCUK GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİ
Başkan Zolan ve beraberindekiler daha sonra Acıpayam Stadı’nda kurulan şenlik alanına geçti. Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen Çocuk Şenliği’nin ilk gününde yaklaşık 3 bin çocuk farklı ve eğlenceli bir gün yaşadı. Özel olarak hazırlanan oyun ve eğlence alanına gelen çocukların sevinci görülmeye değerdi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan da şenlik alanında çocukların eğlencesine ortak oldu. 

BAŞLANGIÇ ACIPAYAM’DA YAPILDI
2 yıldır Denizli merkezde devam eden ve Türkiye’nin en büyük çocuk şenliği unvanına sahip organizasyonu bu yıl kent merkezinin yanı sıra tüm ilçelere de taşıdıklarını dile getiren Başkan Zolan, “Denizlimizde 2 yıl önce başlatmış olduğumuz çocuk şenliğimizin bugün üçüncüsünü başlattık. 

Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak hem şehrin merkezinde bu çocuk şenliğimizi gerçekleştireceğiz hem de tüm ilçelerimizde, oralarda okuyan çocuklarımızı bu şenliğe dahil edeceğiz. Şenliğin başlangıcını Acıpayam'da yaptık. Acıpayam'daki çocuklarımız gayet neşeliydi, mutluydu. Onlarla sohbet etme, hatıra fotoğrafı çektirme imkanımız oldu. 

Sonuçta çocuklar bizim her şeyimiz, çocuklar bizim geleceğimiz. Bizim çocuklarımıza eğitimde, sağlıkta, sporda, yeşil alanlarda, eğlencede her alanda en üst seviyede imkan sağlamamız gerekiyor. İşte bu çocuk şenliği de çocuklarımızın stresini okuldaki ders yoğunlunu atması bakımından çok önemli. 

Tüm çocuklarımızı bir araya getirip kaynaşmalarını sağlamak amacıyla bu çocuk şenliğimizi gerçekleştiriyoruz. Denizli Büyükşehir Belediyesi her sene olduğu gibi bu sene de Denizli'de Türkiye'nin en büyük çocuk şenliğini gerçekleştiriyor. İnşallah çocuklarımız her yönü ile dört dörtlük olacak. 

Her yönü ile yetişmiş olacak ve İnşallah gelecek bu günden daha güzel olacak. Acıpayam'daki çocuklarımızla buluştuk. Diğer ilçelerdeki çocuklarımızla da buluşmalarımız olacak. Denizli'de ne kadar çocuğumuz varsa onları birleştirmek buluşturmak anlamında gayretlerimiz devam edecek. Ben şimdiden tüm çocuklarımıza iyi eğlenceler diliyorum. İnşallah gönüllerince keyifli saatler geçirsinler” dedi. 

DENİZLİ’DE NE VARSA İLÇELERİMİZDE DE OLACAK
Denizli'de ne varsa bütün ilçelerimizde de o olacak sözünü hatırlatan Başkan Zolan sözlerini şöyle sürdü: “Kent merkezinde var olan tüm hizmetleri ilçelerimize taşıyacağımızı hep söyledik. Bu bir başlangıç. Şehrin merkezinde çocuk şenliğimiz vardı. Bu yıl ilçelerimizde de olacak. 

Artık ilçelerimizde, köylerimizde, beldelerimizdeki çocuklarımız da bu şenliğe dahil olacak. Biz bir bütünüz. Aynı gemideyiz. Denizli'de yaşayan herkes aynı imkanlara kavuşsun istiyoruz. İnşallah Denizli'miz daha iyiye daha güzele gidecek. İnşallah milletin güvenine layık olabilmek, milletin ittifak ettiği kişi olarak en iyi hizmetleri yapmak, insanlarımızın ihtiyaçlarını gidermek, taleplerini yerine getirmek, özellikle geleceğimiz olan çocuklarımıza her türlü fırsatı, imkanı vermek için bizler de gece gündüz çalışacağız” dedi. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan şenlik alanında bulunan çocuklar ile hatıra fotoğrafı çektirmeyi ve oyunlarına katılmayı da ihmal etmedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER