banner249

Efsane başkan üçüncü kez mazbatasını aldı

Baklan’da ezici çoğunlukla yeniden başkan seçilen Yusuf Gülsever üçüncü dönem mazbatasını aldı. Gülsever, "Baklan’ı güzelleştirmeye devam edeceğiz" dedi.

Efsane başkan üçüncü kez mazbatasını aldı
banner240

Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever, AK Parti adayı olarak girdiği 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde aldığı yüzde 41,18 oy oranı ile yeniden başkan seçildi. 3. kez başkanlığa seçilen Başkan Gülsever, yeni dönem için mazbatasını için Baklan İlçe Seçim Kurulu’nda mazbata töreni gerçekleştirildi. Başkan Gülsever, mazbatasını alarak yeni dönem için yeniden görevine başladı.

Başkan Gülsever mazbata törenine ailesi ve Baklan Belediyesi personeli katıldı. 3.dönem seçim çalışmalarını sürdüren Başkan Gülsever, 2014’te başladığı başkanlık serüveni Baklan halkının yeniden seçmesi ile devam ediyor.

HALKA HİZMET HAKKA HİZMETTİR DÜŞÜNCESİYLE HİZMET ETTİK

Denizli'nin Baklan ilçesinde gerçekleşen yerel seçimlerde Cumhur İttifakı adayı Yusuf Gülsever, "Canlarım, dostlarım. Baklan'ımızın güzel insanları. Bu birliğimiz, inancımız gücümüz inşallah daim olacaktır. Ahdimizi hiç bozmadık. Halka hizmet Hakka hizmettir düşüncesiyle hizmet ettik. 2014’de Baklan’a hizmet için yola çıktık. Bugün de bir ve beraber olduk. Bize destek veren herkese teşekkür ederiz. Dün dünde kaldı diyorum. Diğer adayları da kutluyorum" şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 06 Nisan 2024, 10:36

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER