banner249

Eşi ve çocuklarından futbolcuya sürpriz ziyaret

sezon başında akçaabat sebatspor'dan denizli belediyespor'a transfer olan tecrübeli kaleci ahmet yılmazer'in trabzon akçaabat'ta oturan eşi seda'nın, çocukları karin (4) ve ka

Eşi ve çocuklarından futbolcuya sürpriz ziyaret
banner240
Sezon başında Akçaabat Sebatspor;dan Denizli Belediyespor;a transfer olan tecrübeli kaleci Ahmet Yılmazer;in Trabzon Akçaabat;ta oturan eşi Seda;nın, çocukları Karin (4) ve Kayra (5) ile birlikte 18 saatlik yolculuk sonrasında kaleci Ahmet;e sürpriz yaptı. Denizli Belediyespor tesislerinin önünde eşi ve çocuklarının taksiden indiğini gören kaleci Ahmet Yılmazer büyük sevinç yaşadı.

Akçaabat;ta öğretmenlik yapan Seda Yılmazer, öğretmen babasının yıllar önce tayininin Denizli;nin Tavas ilçesine çıkmasıyla, 5 yıla yakın Tavas;ta yaşadıklarını ve ilkokula Tavas ilçesinde başladığını söyledi. Ailesinin de Denizli;yi sevdiğini belirten Seda Yılmazer, anne babasından Denizli ile ilgili anılarını her zaman dinlediğini söyledi. Eşinin geleceğinden haberi olmadığını ve otobüsle bu kadar uzun yolculuk sonrasında geleceğini tahmin etmediğini belirten Ahmet de ;;Benden mutlusu yok. 25 gündür ayrıydık. Çok sevindim;; dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER