banner249

Büyüdüğü mahalle bile ona yüklendi!

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Mahalle buluşmaları adını verdiği ilk açık hava toplantısını büyüdüğü Aktepe Mahallesi’nde yaptı. Vatandaşlar, Başkan Örki’ye yapamadığı projeler üzerinden yüklendi. Bir vatandaşın Teknoloji ve Uzay Parkı vaadini hatırlatması üzerine ‘Yol yapıyoruz’ diyerek geçiştirdi. 

Büyüdüğü mahalle bile ona yüklendi!
banner240

2019’da Cumhur İttifakının adayı olarak seçilen Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, yapamadığı projeler üzerinden yoğun eleştiriler alıyor. Mahalle buluşmaları adı altında Aktepe halkıyla bir araya gelen Başkan Örki, çöplerin toplanması, çocuk parkları, çöp poşeti dağıtımı ve sivrisinek ilaçlaması gibi birçok soruya maruz kaldı. Belediyenin çalışmalarını yetersiz bulan vatandaşlar ayrıca Başkan Örki’ye söz verip de gerçekleştiremediği projeleri sordu. Örki, bir vatandaşın Teknoloji ve Uzay Parkı vaadini hatırlatması üzerine ‘Yol yapıyoruz’ diyerek geçiştirdi. 
Doğup büyüdüğü Aktepe Mahallesi’nde yoğun eleştiriler alan Örki neye uğradığını şaşırdı. Örki, vatandaşların birçok sorununu not ederek, çözüm bulacağını kaydetti. 

İŞTE SİZE SORU SORMA FIRSATI!
Örki’nin yaklaşan seçimlerden dolayı mahalle buluşmaları programının ilk ayağını Aktepe Mahallesi’nde yaptı. Haber Merkezimiz, 2019’da Avni Örki’nin Pamukkale halkına söz verip de gerçekleştiremediği projeleri derledi. 

İŞTE ÖRKİ’NİN YAPAMADIĞI DİĞER PROJELER!
Örki’nin vaat edip de gerçekleştiremediği projeler şunlardan oluştu,
Gençlik Merkezi Projesi
Düğün Salonları Projesi
Su Oyunları Parkı
Teknoloji ve Uzay Parkı
Minia Pamukkale
Çay Çorba Çamaşırhane Projesi
Kamp ve Karavan Merkezi
Botanik Park Projesi
Solucan Gübresi Üretim Tesisi 
Trafik  Eğitim Parkı
Yöresel Ürünler Satış Pazarı
Kapalı Yüzme Havuzu Projesi 
At Çiftliği Projesi
 

Güncelleme Tarihi: 08 Ağustos 2023, 01:15

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Mustafa coban
Mustafa coban - 9 ay Önce

Aktepe yollara döşenen taşlar erimeye başladı 2407 sokak gelin bakın yeni yapılan yolar nasıl ne işçilik var nede döşenen taşlarda kalite

SIRADAKİ HABER