banner249

Bu salon Acıpayam’a çok yakışacak!

Acıpayam Belediyesi ve Denizli Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile Acıpayam’a kazandırılacak Gençlik ve Kültür Merkezi’nin inşaat çalışmalarının sonuna yaklaşıldı. Başkan Şevkan, “Sevdamız için kurduğumuz tüm hayalleri yüce rabbimin izniyle bir bir gerçeğe dönüştürmeye devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Bu salon Acıpayam’a çok yakışacak!
banner240

Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Acıpayam Belediyesi işbirliği ile Acıpayam’a kazandırılacak Gençlik ve Kültür Merkezi’nin inşaat çalışmalarının sonuna yaklaşıldı. Tesiste 500 kişilik salonun yanında, birçok etkinliğin yapılacağı alanlar ve cep sinemasının da yer alacağını Gençlik ve Kültür Merkezi açılış için gün sayıyor.

Yaptıkları her çalışmada Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın desteğini görmekten büyük bir mutluluk duyduklarını vurgulayan Acıpayam Belediye Başkanı Dr.Hulusi Şevkan, “Denizli Büyükşehir Belediyemiz ve Acıpayam Belediyemiz işbirliği ile inşaat çalışmalarının sonuna yaklaşıldığı Acıpayam Gençlik ve Kültür Merkezimizin açılışını büyük bir heyecanla bekliyoruz’’ dedi.

Başkan Şevkan, sosyal medya hesabındaki paylaşımında, “Hasreti olanlar hayal kurar demiş hemşehrimiz Gürbüz Azak hocam. Sevdamız için kurduğumuz tüm hayalleri yüce rabbimin izniyle bir bir gerçeğe dönüştürmeye devam ediyoruz. Yıllardır hayalimiz olan Acıpayam Gençlik ve Kültür Merkezi’mizde sona geldik. Hayalimizin gerçekleşmesinde bizlerin hep yanında olan Gençlik ve Spor Bakanımıza, Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve ekibine belediye çalışma arkadaşlarıma en içten teşekkürlerimi sunarım” ifadelerine yer verdi.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER