banner249

Alara Çakmak Ak Parti’den aday oldu!

Denizli’de İnşaat Mühendisi Alara Çakmak AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Fatih Durmaz’ı ziyaret ederek Merkezefendi Belediye Meclis Üyesi Aday Adaylığı başvurusunda bulundu.

Alara Çakmak Ak Parti’den aday oldu!
banner240

Nova Mimarlık işletme sahibi İnşaat Mühendisi Alara Çakmak “AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Fatih Durmaz’ı ziyaret ederek Merkezefendi Belediye Meclis Üyesi Aday Adaylığı müracaatında bulundu. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın izinde, milletimizin hizmetinde yürümeye devam edeceğiz” diye konuştu.

ALARA ÇAKMAK KİMDİR?

Şanlıurfa’da doğdu ilk orta eğitimini Şanlıurfa’da tamamladı. Üniversite eğitimini Samsun 19 Mayıs Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendis’liğini eğitimi aldı, Aynı zamanda uluslararası hukuku pekiştirmek için Uluslararası Hukuku pekiştirmek için Ukrayna Ulusal Donetsk Hukuk fakültesi (Vasily Stus Donetsk National University) tamamladı. Nişantaşı Üniversitesi AB Uygulama ve araştırma merkezi Mentörlüğü yapmakta, ve yine Nişantaşı Üniversite Kadın ve Aile Çalışmaları Merkezi Sorumlu Mentörlük yapmaktadır Sivil toplum örgütlerinde aktif görevllerde bulunan Çakmak İnce, TÜSİKON İstanbul İl Başkanı Almanya/Berlin-Türk Yard.Der Başkan Yard. DİKAD İş Kadınları Derneği Başkanlığı Denizli Türkiye Beyazay Derneği Üyeliği ŞUİŞKAD Ş.Urfa İş kadınları Derneği Başkanlığı yapmıştır. Kadın ve Demokrasi Platformu’nun öncülüğü Kadın ve Demokrasi Derneği Kadına Karşı Şiddet alanlarında çalışmalar yürüttü. Nişantaşı Üniversitesi İnsan Hakları ve Mülteci Göçü Hakları ile ilgili bir dizi çalışmalarda bulundu. Yurtiçi ve Yurtdışı çok sayıda mesleki eğitim programlarına katılım sertifikaları aldı. İş alanında iyi bir işletmeci olup, Müteahhitlik yapmaktadır. Ak Parti Aşığı Hizmet Sevdalısıdır.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER