banner249

Berberoğlu, “Sorun çözen olacağız”

Denizli’de İyi Parti Pamukkale İlçe Belediye Başkan Adayı Türkay Berberoğlu, Kıbrıs Şehitler Caddesi’nde bulunan esnafı ziyaret ederek esnafın sorunlarını dinledi. Belediyeden isteklerini not alan Berberoğlu, yerel seçimde esnafın desteğini istedi.

Berberoğlu, “Sorun çözen olacağız”
banner240

Denizli’de yerel seçim çalışmalarına mahalle ziyaretleriyle devam eden İyi Parti Pamukkale İlçe Belediye Başkan Adayı Türkay Berberoğlu, Kıbrıs Şehitler Caddesi üzerinde bulunan esnafı ziyaret etti. 

YEREL SEÇİMDE DESTEK İSTEDİ
Esnafların yoğun ilgisiyle karşılanan Berberoğlu, cadde esnafının sorunlarını dinledi, belediyeden beklentileriyle ilgili notlar aldı. Yaşanan ekonomik gelişmelerle birlikte esnafın büyük sıkıntı içine girdiğine dikkat çeken Pamukkale İlçe Belediye Başkan Adayı Berberoğlu, ‘Ödenmez hale gelen Bağ Kur primleri, aşırı yükselen kiralar, yaşanan ekonomik sıkıntılar esnafımızı çok büyük zorluklarla baş başa bıraktı. Tüm bu yaşanan olumsuzluklara ilçe belediye yönetiminin ilgisizliği, çözümsüzlüğü ve sıkıntıları ile ilgili muhatap bulamama konularında esnafımız büyük sıkıntı çekiyor” dedi

SORUN ÇÖZEN OLACAĞIZ
31 Mart’ta sandıktan zaferle çıktıklarında hiçbir sesin duymamazlıktan gelinmeyeceğini belirten Berberoğlu, “Pamukkaleli tüm vatandaşlar bireysel olarak dinlenecek ve belediye imkanları dahilinde sorunlara çözüm bulunacak. Yerinde ve zamanında çözümler üretilecek. Her duyulan ses, vatandaşa yönelik çözüm odaklı bir cevap olarak dönecektir” dedi. 

Başkan adayı Türkay Berberoğlu, "Esnafın ekonomik sıkıntılarına çözü olacak önemli projeler hazırladık. Bunun en başında mahalle sakinlerimizin ulusal marketler dışında yerel işyerlerinden mahalle esnafından alış veriş yapmasının özendirilmesi olacak. 

Belediye olarak ekonomik zorluk çeken halkımızın da, esnafında yanında olacağız. Ekonominin ağır yükü altında halkımızın rahat nefes almasını, esnafımızın da yüzünün gülmesini sağlayacağız. Bununla ilgili ekibimiz tarafından farklı projelerde geliştirildi. Bizleri büyük destekle kucaklayan tüm cadde esnafımıza teşekkür ediyorum. Kolaylıklar diliyorum. Hep birlikte başaracağız. Kazanan Pamukkale ve ilçe sakinleri, esnaf olacak” dedi
 

Güncelleme Tarihi: 10 Ocak 2024, 19:12

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER