banner249

Böyle seçim vaadleri görülmedi!

CHP Merkezefendi Belediye Başkan adayı Arif Balkanay’ın sosyal paylaşım sitesindeki facebook adresinden paylaştığı seçim vaadleri şaşırttı. Çünkü vaadettiği birçok projenin Denizli Belediyesi tarafından yapıldığı biliniyor.

Böyle seçim vaadleri görülmedi!
banner240

2014 Mart yerel seçimlerinin şüphesiz en renkli adayı Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Arif Balkanay oldu. Ak Partili meclis üyesi adaylarına yaptığı ziyaretlerle dikkatleri üzerine çeken Balkanay’ın son hamlesi ise diğerlerini adeta gölgede bıraktı. Sosyal paylaşım sitesindeki hesabından seçim vaadleri adı altında paylaştığı broşürde neredeyse Denizli Belediyesi’nin yaptığı bir çok hizmeti seçim vaadleri olarak halka sundu. 


RAKİBİ TİYE ALDI
Ak Parti Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Muhammet Subaşıoğlu, “Bu projeler buram buram Ak Parti kokuyor. Merkezefendi de yapacaklarını anlatmışlar ama zaten yapacağız dediklerini 10 yıldır Denizli Belediyesi gayet güzel bir şekilde yapıyor. Bizim projelerimiz alıntı değil. Hizmet odaklı. Öyle projelerle geliyoruz ki halk değil asıl onlar şaşıracak. 

Çünkü bizler gayet iyi biliyorsunuz ki yapsa yapsa bunlar yaparak 10 yıldır bize dualarınızla desteklerinize gösterdiniz. Cenazeler ücretsiz olacakmış, Haberin yok galiba kendisinin de Belediye Meclis Üyesi olduğu Denizli Belediyesi yıllardır cenazelerden ücret almıyor. İftar yemekleri düzenleyeceklermiş. Muhteşem sofraları görmemişler herhalde. Cenaze evlerine kumanya vereceklermiş, Denizli Belediyesi zaten pide ve ayran gibi kumanyayı iki yıldır ücretsiz gönderiyor. 

Lise öğrencilerine burs demişler, Binlerce öğrenci Denizli Belediyesi'nden aldığı bursla okuyor. Günaydın demek lazım. Proje diye ortaya koyduklarına bakın. Buram buram Ak belediyecilik kokuyor. İşin ehline vermek lazım. İşin ehli de biziz. Bizim yapacaklarımızı onlar rüyalarında bile göremezler. Çünkü Ak Parti kitle partisi değil. Ak Parti halkın partisi bu partiyi 77 milyon kurdu. Bu parti tüm Türkiye'nin partisi. Bizler ise hizmetkarız ve tabelasını asanlarız" dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER