banner249

Dünya markalarıyla yarışıyor

Türkiye’nin elektrikli bisiklet ve motosiklet sektöründeki iki büyük markasına sahip Denizlili firma ST Grup, Eurosia Moto Bike Expo Fuarı’nda Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in ilgi odağı oldu. Bakan Şimşek, Stmax ve Haojue’nin ilk kez bu fuarda görücüye çıkardığı yeni ürünlerine hayran kaldı.

Dünya markalarıyla yarışıyor
banner240

Geçtiğimiz yıl gerçekleştirilen yoğun girişimler neticesinde dünyanın en çok satan motosiklet markalarından biri olan Haojue’yi Türkiye yollarına çıkaran ve elektrikli bisiklet ile motosiklet sektöründe markalaşmaya yönelik ciddi adımlar atan ST Grup, Türkiye’ye kazandırdığı yüzde yüz yerli marka Stmax ile Haojue markalarının yeni modellerini Eurosia Moto Bike Expo Fuarı’nda görücüye çıkardı. Ürettiği ürünlerle ülke genelinde elektrikli bisiklet ve motosiklet kullanıcılarının tercih ettiği Stmax ve Haojue, fuarı ziyaret edenlerin ilgi odağı oldu. 


BAKAN ŞİMŞEK’TEN ÖVGÜ 
Fuarda Stmax ve Haojue’nin ürünleri fuarı ziyaret eden vatandaşların yanı sıra, fuarın açılışını gerçekleştiren Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in de dikkatinden kaçmadı. Stmax ve Haojue’nin 2014 model yeni ürünlerini daha yakından incelemek isteyen Bakan Şimşek, standa gelerek markaların yeni ürünleri hakkında bilgi aldı.

Firma sahibi Sami Turhan ve firmanın üst düzey yöneticileri, Stmax ve Haojue’nin yeni modellerinin Türkiye’de en çok tercih edilen markalardan olduğunu söylemesi üzerine Bakan Şimşek, “Türkiye’de markalaşma yolunda yaptığınız bu yatırımlardan dolayı sizleri tebrik ediyorum. Özellikler elektrikli bisikletler, enerji ve hava kirliliği konusundaki büyük bir öneme sahip. Sizlerde marka olarak bu konuda büyük bir adım atarak hem enerji verimliği hem hava kirliliği hem de ülke ekonomisine katkıda bulunuyorsunuz. Bu noktada sizleri tekrar tebrik ediyorum” dedi. 

2014’TEN UMUTLUYUZ 
Diğer yandan Eurosia Moto Bike Expo Fuarı’nda markalarının yeni modellerini motosiklet tutkunlarına sergilemekten gurur duyduklarını dile getiren Stmax ve Haojue Türkiye Satış Direktörü Harun Boyacı, “Fuarda beklediğimizin de üzerinde bir ilgi gördük. Bu markalarımızın ülkemizdeki başarısının adeta bir göstergesidir. Hem markalarımızın kalitesi hem de motosiklet ve elektrikli bisiklet tutkunlarının ilgisi bizlere gösteriyor ki; bu yaz her yerde Stmax ve Haojue’yi göreceğiz. Bu anlamda 2014 yılından umutluyuz” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER