banner249

Altındere'ye altın projeler!

Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Muhammet Subaşıoğlu, Altındere Mahallesi'ne çıkartma yaptı. Altınderelilerle bir araya gelen Subaşıoğlu, Altındere hakkındaki projelerini aktardı.

Altındere'ye altın projeler!
banner240

AK Parti Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Muhammet Subaşıoğlu, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Seçim çalışmaları kapsamında Altındere halkıyla buluşan Subaşıoğlu, projeler hakkında bilgi verdi. Altındere Köyü'nün 30 Mart'tan sonra Merkezefendi İlçesi’nin Mahallesi olacağından söz eden Subaşıoğlu, "30 Mart seçimlerinden sonra Altındere, Merkezefendi'nin bir mahallesi olacak. Altındere bundan sonra Merkezefendi Belediyesi tarafından yönetilecek. Denizli'nin kentleşmesi bu tarafa doğru ilerliyor. Bu bölgeye güzel piknik alanları oluşturacağız. İçerisinde büfelerin de olduğun piknik alanı sayesinde Altındere biraz daha canlanacaktır. Buranın reklamını iyi yaparsak burasının daha canlı olmasını sağlarız. Burası canlanınca sizlerin de ekonomik olarak biraz daha rahatlayacağına inanıyorum" dedi.


MERKEZEFENDİ'NİN SEYİR TERASI BURADA OLMALI 
Bölge halkının ekonomik olarak rahatlaması için elinden gelen gayreti göstereceğinden söz eden Subaşıoğlu, "Pamukkale İlçesi sınırları içerisinde yapılacak olan seyir terasından Merkezefendi İlçesi'nde de yapılması gerekiyor. Bu bölgede buna benzer bir seyir terası yapabiliriz. Bu bölgenin ekonomik açıdan rahatlaması için elimden gelen gayreti göstereceğim" diye konuştu. 

BU DOKU BOZULMASIN 
Altındere Mahallesi'nin ardından Yeşilyayla, Üzerlik, Aşağışamlı, Kumkısık ve Çeltikçi Mahalleleri'ni de ziyaret eden Subaşıoğlu, mahalle halkının sevgisini kazandı. Subaşıoğlu, "Yeşilyayla, Üzerlik, Aşağışamlı, Kumkısık ve Çeltikçi Mahalleleri Merkezefendi'nin tarım ve hayvancılık ihtiyacını karşılıyor. Denizli Merkez'dekiler de süt içecek, yoğurt yiyecek. Bu bölgeleri bu şekliyle korunması gerektiğine inanıyorum. Çünkü ilerleyen yıllarda doğal süt ve doğal yoğurt çok aranacaktır. Bu bölge aynı zamanda Denizli'nin kurbanlık ihtiyacını da karşılıyor. Bu dokuyu bozulmayacak" dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER