banner249

Borsa TOGG’una kavuştu!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) hissedarı olduğu Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) tarafından üretilen yerli ve milli elektrikli T10X modeli, Denizli Ticaret Borsası'na hizmet aracı olarak teslim edildi.

Borsa TOGG’una kavuştu!
banner240

Denizli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tefenlili, Başkan Yardımcısı Halil Pekdemir ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte T10X model otomobili yakından inceledi. Tefenlili, TOBB'un 79. genel kurulunda 81 ilin 365 oda ve borsası için gerçekleştirilen kura çekiminde 242. sırayı çektiklerini belirtti ve Türkiye'nin ilk elektrikli otomobil fabrikasının kurulmasında TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun girişimlerinin etkili olduğunu ifade etti.

Tefenlili, yerli ve milli otomobilin teslim alınmasının büyük bir gurur kaynağı olduğunu vurgulayarak, TOGG'un Türkiye'de bir hayalin gerçeğe dönüştüğü ve yeni hayallerin gerçekleştirilmesine olanak sağlayan bir projeyi temsil ettiğini söyledi. Ayrıca, TOGG'un yerli ve milli teknolojinin gelişimine de katkı sağlayacağını belirtti.

Denizli Ticaret Borsası olarak bu önemli projeye katkıda bulunan TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'na ve otomobilin üretiminde emeği geçen tüm kurum ve kuruluşlara teşekkürlerini ileten Tefenlili, Türkiye'nin yerli otomobili TOGG ile gurur duyduklarını ifade etti.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER