banner249

Beraber yöneteceğiz

MHP Pamukkale Belediye Başkan adayı Ümit Bahtiyar, başkanlık görevine getirilmesi halinde ilçeyi Sivil Toplum Kuruluşları ile birlikte yöneteceklerini belirtti.

Beraber yöneteceğiz
banner240

Milliyetçi Hareket Partisi Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar meslek odalarını ve geçtiğimiz günlerde yapılan seçimlerde seçimleri kazanan oda başkanlarını ziyaret etti. Ziyaretler kapsamında Manavlar Odası, Terziler Odası ve Kahveciler Odasını ziyaret eden Bahtiyar hem odaların yaşadıkları sorunları dinledi hem de yapacakları çalışmalarla ilgili bilgiler verdi. 


STK’LAR BİZİM İÇİN ÖNEMLİ 
Milliyetçi Hareket Partisi Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, Sivil Toplum Kuruluşlarına (STK) büyük önem verdiklerini belirttiği konuşmasında, “Öncelikle göreve yeniden seçilmenizden dolayı tebrik ediyorum. Bundan sonraki çalışmalarınızda başarılar diliyorum. STK’lar bizim için çok önemli. Bu nedenle ziyaretlerimize ilk STK’lardan başladık. 

Esnafımızın sorunlarını biliyoruz. Birçok esnafımız maalesef Bağ-Kur primlerini dahi ödeyemez haldeler. Esnafımız borcu borçla kapatır durumda. Bankaların kıskacına girmiş ne yapacaklarını bilemez haldeler. Allah bize bu görevi layık görür, Pamukkale belediye başkanlığına seçilirsek, ilçemizi tabi ki siz STK’larla birlikte yöneteceğiz” dedi. 

HIZLA YAPILANACAĞIZ 
30 Mart seçimlerinde başkanlığa seçilmesi durumunda Pamukkale Belediyesi’nin hızla yapılanmasını tamamlayacaklarını ifade eden Bahtiyar, “Bildiğiniz gibi Pamukkale yeni kurulan bir ilçemiz. Göreve geldiğimizde ilk işimiz belediyemizin yapılanmasını kısa zamanda tamamlamak olacak. Ardından Pamukkale’nin adına yakışır, daha modern, yaşanılabilir bir ilçe olması için projelerimizi bir bir devreye sokacağız. Tabi bu konuda hep birlikte hareket edeceğiz. STK’ların görüşleri bizim için çok önemli” diye konuştu. 

Ziyarette oda çalışmaları ve sorunları hakkında bilgi veren oda başkanları ise Ümit Bahtiyar’ın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek Bahtiyar’a başarılar dilediler.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER