banner249

Başkandan kutu gafı

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Aydın Şube Başkanı Günver Güneş'in Milli Aydın Bankası Kültür Merkezi’nde sarf etti sözler tepki topladı.

Başkandan kutu gafı
banner240

Aydın Belediyesi tarafından restore edilen Aydın Belediyesi Milli Aydın Bankası Kültür Merkezi'nin açılışında ADD Aydın Şube Başkanı Doç. Dr. Günver Güneş'in sarf ettiği sözler tepki çekti. 


Açılışın ardından protokole sergi salonunda yer alan eserler hakkında bilgi veren Günver Güneş, “Geçmişte insanlar paralarını çelik kasalarda saklıyorlarmış. Şimdi bazıları gibi ayakkabı kutularında değil” ifadeleriyle büyük bir gafa imza atınca, açılışa katılan vatandaşların tepkisiyle karşı karşıya kaldı. 

Güneş'in sözlerine tepki gösteren katılımcılar, “Burası siyaset yapılacak bir alan değil. Aydın ve Aydınlılar için tarihi bir yer olan Milli Aydın Bankası binasının kültür merkezine çevrilerek tekrar bizlerin hizmetine açılmasının sevincine ortak olmak için buradayız. Bir sivil toplum örgütü temsilcisinin siyaset içeren sözleri bu atmosfere hiç uymadı. Güneş, keşke görevine uygun şekilde konuşsaydı. Siyaset yapmak için burası uygun bir yer değil” diyerek rahatsızlıklarını dile getirdi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER