banner249

Halkımız bize inanıyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkezefendi Belediye Başkan adayı Nihat Yeniyol, 30 Mart’ta yapılacak seçimlerde Merkezefendi Belediye başkanlığını kazanacaklarını söyledi.

Halkımız bize inanıyor
banner240

MHP adayı Yeniyol, Geçtiğimiz hafta sonu Genel başkan Devlet Bahçeli’yi ağırladıklarını belirterek, “Genel başkanımızın Denizli ziyareti hepimiz için moral oldu. Halkımızın Genel Başkanımıza gösterdiği yakın ilgi ve alakadan dolayı tüm Denizli halkına teşekkür ediyorum. Şimdi biz de bu moralle çalışmalarımızı daha da hızlandırdık. Halkımız bize inanıyor. Gittiğimiz her yerde büyük teveccüh görüyoruz. Halkımız MHP’ye ve onun adaylarına güveniyor. Biz de bu desteği ve inancı karşılıksız çıkarmayarak 24 saat çalışıp, başarılı olacağız. Allah’ın izniyle Merkezefendi belediyesini kazanacağız” dedi.


ÇALIŞMALARA HIZ VERDİ 
Yeniyol, Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin Denizli’den ayrılmasının ardından, çalışmalarını hızlandırdı. Yeniyol ekibiyle birlikte mahalle mahalle dolaşarak vatandaşların desteğini istedi. 

Gittiği yerlerde büyük ilgiyle karşılanan Yeniyol, yaptığı konuşmada, “Kendimi size anlatmama gerek yok. Beni hepiniz tanıyorsunuz. Belediyecilik tecrübemi biliyorsunuz. Servergazi Belediyesinde yaptıklarım ortada, İlçemiz, tecrübenin güvencesi, yeniliğin cazibesi ile buluşacak. Ben ve ekibim Merkezefendi ilçesini cazibe merkezi yapmak için yola çıktık. Bu yolda siz vatandaşlarımızın önce hayır duasını, sonra desteğini istiyorum. Merkezefendi ilçesini elele, gönül gönüle hep birlikte yöneteceğiz” diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER