banner249

Ödüle bile siyaset bulaştırdılar!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Yılın Büyükşehir Belediye Başkanı" ödülünü kazandığını gururla duyurduğunda, ödül töreninin gerçekleştirildiği Buhara Medya Ajansı'nın sahibinin AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Berçin Havva Öztürk olduğu ortaya çıktı. Bu durum, siyasi polemiğe neden oldu.

Ödüle bile siyaset bulaştırdılar!
banner240

Zolan, ödül kazandığını sosyal medya üzerinden duyurdu ve teşekkürlerini iletti. Ancak, bu ödülün AK Parti'ye bağlı bir ajans tarafından verildiği ve aynı ajansın sahibinin AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi olduğu bilgisi, CHP'li siyasetçi Avukat Osman Tabu'nun dikkatini çekti. Tabu, Zolan'ın paylaşımının altına, "Körler sağırlar, birbirini ağırlar" şeklinde bir mesaj yazarak durumu sorguladı.

Avukat Tabu, bu ödül törenlerinin son dönemde birçok siyasetçi tarafından alışkanlık haline geldiğini ve özellikle siyasi görüşlerine yakın kurumların bu ödülleri verdiğini ifade etti. Ayrıca, Buhara Medya Ajansının sık sık AK Parti etkinliklerini kapsadığını ve bu tür ödüllerin sadece AK Partili siyasetçilere verildiğini dile getirdi.

Ödül törenlerinin gerçekten başarılı kişilere verilmesi gerektiğini savunan Tabu, siyasetçilerin bu tür organizasyonlarla algı yönetmeye çalıştığını ve bu durumun saygınlığı lekelediğini öne sürdü.
Sonuç olarak, Yılın Büyükşehir Belediye Başkanı ödülünün sahibi olan Osman Zolan'ın aldığı bu ödül, siyasi tartışmalara ve eleştirilere yol açmış gibi görünüyor.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER