banner249

Acıpayam Kültür Şenlikleri başladı

acıpayam kapalı pazaryerinde açılışı gerçekleşen fuara 40 firma katıldı. acıpayam kaymakamı uğur kalkar, açılışta yaptığı konuşmada, çiftçilerin ve hayvan üreticilerinin bilgilendirilmesi ve bilinçlen

Acıpayam Kültür Şenlikleri başladı
banner240
Acıpayam Kapalı Pazaryerinde açılışı gerçekleşen fuara 40 firma katıldı. Acıpayam Kaymakamı Uğur Kalkar, açılışta yaptığı konuşmada, çiftçilerin ve hayvan üreticilerinin bilgilendirilmesi ve bilinçlendirilmesi için bu tür organizasyonları her yıl düzenlemeye karar verdiklerini söyledi. Acıpayam;ın, Denizli;deki toplam hayvan sayısının dörtte birine sahip olduğunu ve süt üretiminin dörtte birini gerçekleştirdiğini ifade eden Kalkar, ;;Onun için bu fuarları her yıl düzenlemek istiyoruz. Ayrıca, böyle fuarların bölgemizin ve özellikle Acıpayam;ın tanıtımına da katkı sağlayacağını düşünüyorum. Buraya katılan tüm çiftçilerimize, tüm firma yetkililerine ve fuarı düzenleyen yetkililerine teşekkür ediyorum;; dedi.

Açılış sonrası Kalkar ve beraberindekiler, stantları gezdi. Tarım, Gıda, Hayvancılık Fuarı ve Kültür Şenlikleri;nin açılışına Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, Ziraat Odasını Başkan Vekili Davut Oymak, firma temsilcileri, çiftçiler ve vatandaşlar katıldı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER