banner249

DİGEM, 18 milyon TL borçlandı

denizli il genel meclisi eylül ayı son oturumunda, denizli’de yeni yapılacak il Özel idaresi binası ve makine parkındaki araçların yenilenmesi için oy birliğiyle iller bankası’ndan 18 milyon tl borçla

DİGEM, 18 milyon TL borçlandı
banner240
Denizli İl Genel Meclisi Eylül ayı son oturumunda, Denizli’de yeni yapılacak İl Özel İdaresi binası ve makine parkındaki araçların yenilenmesi için oy birliğiyle İller Bankası’ndan 18 milyon TL borçlandı. Hüseyin Gürlesin başkanlığında toplanan meclis üyeleri İl Özel İdaresi Hizmet binası ve İl Genel Meclisi binasının tek noktada, modern ve çağdaş bir şekilde çözümlenebilmesi için yeni hizmet binası yapılması amacıyla 10 milyon TL ve makine parkındaki araçların yenilenmesi için 8 milyon TL olmak üzere 18 milyon TL’ye kadar İller Bankası Genel Müdürlüğü’ne borçlanılması için Plan ve Bütçe Komisyonu’nun hazırladığı raporu oy birliğiyle kabul edildi.
YSE kavşağında 2012 yılında inşaatına başlanacak olan binalar, 2013 yılının Şubat ayında bitirilmesi hedefleniyor. İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Adem Oklu, Türkiye’nin en güzel İl Özel İdaresi ve İl Genel Meclisi binasının Denizli’de yapılacağını iddia etti.
İl Genel Meclisi üyeleri ayrıca 112 Acil Afet Kriz Merkezi ikmal inşaatı için gerekli olan 81 bin TL ödenek için 112 Acil Yardım ve Çağrı Merkezi Projesine aktarılmasına karar verdi.
Hierapolis Kazı Heyeti Başkanı Francesco D. Andria Pamukkale’deki Hierapolis Antik Kenti’ndeki kazılar hakkında meclis üyelerine bir sunum yaptı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER