banner249

Yarın konser verecekti ama…

"gitme” isimli parçalarıyla, 2006 yılında, internette dinlenme rekorları kıran denizlili grup nara’nın, 28 yaşındaki solisti halil erten, hayatını kaybetti. Çarşamba günü, saat 20.00 sıralarında meyd

Yarın konser verecekti ama…
banner240
"Gitme” isimli parçalarıyla, 2006 yılında, internette dinlenme rekorları kıran Denizlili Grup Nara’nın, 28 yaşındaki solisti Halil Erten, hayatını kaybetti. Çarşamba günü, saat 20.00 sıralarında meydana gelen olayda, bir tekstil firmasında çalışan Halil Erten, patronun aracını yıkarken elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti. Genç sanatçının ölümü ise grup arkadaşlarını ve sevenlerini yasa boğdu. Genç solistin, iş yerinde patronunun aracını yıkarken hayatını kaybetmesi ise sevenlerin acısına acı kattı. Genç sanatçı, Perşembe günü düzenlenen cenaze töreniyle Pamukkale beldesinde son yolculuğuna uğurlandı.

CUMARTESİ GÜNÜ KONSERİ VARDI
Tekstil fabrikasında çalışan ve bir taraftan da müzikle uğraşarak geçimini sağlayan genç solist Halil Erten, birçok ünlü sanatçının da parçalarının düzenlemesini yapmıştı. Denizli;de arkadaşlarıyla, 2006 yılında Grup Nara adıyla bir müzik grubu kuran Halil Erten ; Gitme; parçasıyla da kısa süre içerisinde herkesin beğenisini toplamış, ;Gitme; parçası internette en çok dinlenen parça haline gelmişti. Son olarak İstanbul;da bir albüm çıkartan Erten, Cumartesi günü memleketi Denizli;deki sevenleriyle buluşmak için konser verecekti. Cumartesi günü Belediye Sanat Merkezi’nde sevenleriyle buluşma hazırlığında olan Halil Erten;in ani ölümü, Denizli;deki sevenlerini yasa boğdu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER