banner249

15 dakikada bin 200 lira topladı

İzmir'in Konak ilçesinde zabıta ekipleri tarafından yakalanan bir dilenci, üzerinden bin 200 lira nakit para çıktı. Dilenci, paraları 15 dakika içerisinde topladığını iddia etti ve bu durum zabıta ekiplerini şaşkına çevirdi.

15 dakikada bin 200 lira topladı
banner240

Bugün sabah saatlerinde Tarihi Kemeraltı Çarşısı ve çevresinde görev yapan İzmir Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri, dilencilik yaparken fark ettikleri bir kişiye müdahale etti. Zabıta ekipleri tarafından Tarihi Kemeraltı Çarşısı'ndaki zabıta noktasına götürülen ve adının E.G. olduğu belirlenen kişi, topladığı paraları zabıta görevlilerine teslim etti.

Ancak şaşırtıcı olan şey, E.G.'nin paraları sadece 15 dakika içinde topladığını iddia etmesiydi. Zabıta ekipleri bile bu hızlı toplama süresine inanamadılar. Dilencilik faaliyeti sırasında yakalanan E.G.'ye idari işlem uygulandı.

Zabıta yetkilileri yaptıkları açıklamada, "İzmir Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı Denetim Şube Müdürlüğü olarak, halkımızın yoğun olarak alışveriş yaptığı bölgelerde, özellikle Kemeraltı Çarşısı ve Kıbrıs Şehitleri Caddesi gibi alanlarda dilencilerin faaliyetlerine karşı çalışmalarımızı titizlikle sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızın huzurunu bozan ve duygu sömürüsü yapan kişilere karşı mücadelemiz devam edecektir" dedi.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER